AK Parti İl Binamsında bulunan toplantı salonunda İl Başkanı Cengiz Tokmak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe başkanları tam kadro hazır bulundu.

Toplantıda; teşkilat çalışmalarında birlik ve beraberlik anlayışının ön planda tutularak çalışmaların aktif hale getirilmesi gerektiği vurgulandı. Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler nedeniyle başlatılan çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak; “2013 yılı yerel seçimlerine yaklaştığımız bu önemli dönemde hızımızı daha da arttırarak, verdiğimiz sözleri yerine getirerek, çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Yerel seçimlerde hedefimiz Sinop İl merkezi başta olmak üzere tüm İlçe Belediyelerinin kazanılmasıdır. Bunun içinde teşkilat olarak gereken azmi ve gayreti göstermekteyiz” dedi.

Güncel meselelerin de değerlendirildiği toplantıda, önümüzdeki döneme yönelik proje ve planlanan çalışmalarla ilgili tavsiye ve görüş alış-verişinde bulunuldu. Toplantıda söz alan ilçe başkanları, ilçelerin sorunlarını ve sıkıntılarını belirtiler.

 

Editör: Vitrin Haber