Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak ve AK parti Sinop İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Sinop’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

2015 Genel seçimlerine kısa bir zaman kala AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Tokmak AK Parti Sinop İl koordinatörü ve aynı zamanda Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ile birlikte Sakarya caddesi, Batur sokaktaki esnafı ziyaret etti. Ziyaret ettikleri esnafların sorunlarını dinleyen AK parti adayı Tokmak ve İl koordinatörü Ahmet Yeni, AK Parti iktidarı ile gelişen Türkiye’de ekonominin de hızlı bir gelişme gösterdiğini söyledi. Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama yapan AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak, Sinop halkının gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Tokmak; “Sinop Merkez esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halkımızın sıcak ilgisi ve sevgisi bizleri mutlu ediyor, bizim onlara karşı sorumluluklarımızı daha da çok artırıyor. Durmadan yorulmadan çalışacak hep birlikte ilimize hizmet edeceğiz. Bugün ilimize gelerek çalışmalarımıza destek veren İl koordinatörümüz ve Samsun milletvekilimiz sayın Ahmet Yeni'ye teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: Vitrin Haber