AK Parti tarafından 7 Haziran genel seçimleri öncesi adaylıkları açıklanan Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdikleri ziyaretleri Gerze'yle sürdürdü.

Gerze İlçe Başkanlığı önünde İlçe Başkanıİzzet Karaman ve çok sayıda partili tarafından karşılanan milletvekili adayları, buradapartililere hitap eti. 

Sinop'ta 2-0'a kilitlendiklerini belirten AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Tokmak, bu noktada tüm teşkilatların 7 Haziran akşamına kadar canla başla çalışmalarını istedi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en az 400 milletvekili çağrısını hatırlatan Tokmak, "Sayın Cumhurbaşkanımız en az 400 Milletvekili istiyor. Bizlerde bu gayretle Sinop'umuzda 2 - 0 yaparak tarih yazmaya devam edeceğiz" dedi. 

Seçimlere kadar gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren Tokmak; "Bu yolda Nazım Maviş kardeşim ile gecemizi gündüzümüze katacağız. Uykuya ara vereceğiz ve birlik içerisinde en iyi sonucu sizlerinde desteği ile alacağız. Gerze benim için önemli bir ilçe. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de alınan başarı buna en büyük örnek. Gerze 7  Haziran seçimleri sonrası yapılacak belediye seçimlerinde de AK belediyeciliğe kavuşacaktır inşallah" diye konuştu. 

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Nazım Maviş ise, bu zamana kadar kendilerine destek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Bundan sonra hedefin 7 Haziran olduğunu hatırlatarak, aynı coşkuyu 7 Haziran akşamı da yaşayacaklarına inandıklarını söyleyen Nazım Maviş, "Birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız sloganı ile yola çıktık. Sinop'ta devam eden hizmetleri en sağlıklı şekilde sürdürme gayreti içerisindeyiz. Kararlıyız ve inançlıyız. Sinop 2-0 oyacak" ifadelerini kullandı. 
Editör: Vitrin Haber