Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, geçtiğimiz hafta Batman’da gerçekleştirilen ve 8 askerimizin şehit olduğu terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Mesajında, düzenlenen hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, ülkücü hareketin neferleri olarak terörün ve terör yandaşlarının her zaman karşısında olduklarını söyledi. Ulusoy mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; "Batman'ın Gercüş ilçesinde operasyona giden askeri aracın  geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu 8 kahraman Mehmetçik şehit düşmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanlığı olarak yurdun 4 bir köşesinde bulunan acılı ailelerimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin dile getirdiği gibi; Onların isimlerini bugüne kadar hiç duymamıştık! Nerede doğup nerede görev yaptıklarını da bilmiyorduk! Allah şahit, hepsinin kahraman olduğundan eminiz. Onlar ki, Batman’da şehit düştüler; vatan nöbetine millet hizmetine, beka mücadelesine kanlarıyla imza attılar."
"Onlar kahramandı, onlar korkusuzdu, onlar vatan sevdalısı, millet aşıklarıydı. Şimdi Peygamberlere komşu oldular, tartışmasız uçmağa vardılar. Tereddütsüz en yüce makama ulaştılar. Tertemiz kanlarıyla arşın çatısına mühür vurdular."
Devletin bölünmez bütünlüğüne kasteden hain odaların taşeronları, Türk Milletinin iradesi altında yenilmeye mahkumdur. 
Bizler; Ülkücü Hareketin mensupları olarak, dağda eli silahlı düz ovada eli kalemli ne kadar terörist ve terörist sevici varsa hepsinin karşısında dimdik durmaya yeminli bu ülkenin neferleriyiz.
"Kahraman şehitlerimizin şehadetleri makbul ve mübarek olsun. Aziz ruhları şad ve Rabbim’in rahmetiyle mükâfatlansın. Yaralı kardeşlerimiz şifa bulsun; tekrardan hepimizin, vicdanı kurumamış herkesin, büyük Türk milletinin, muhterem ailelerinin ve silah arkadaşlarının başı sağ olsun."

 
Editör: Vitrin Haber