Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları İl Başkanları 2. İstişare Toplantısı partinin Balgat'ta ki genel merkezinde yapıldı. MHP Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay'ın daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıya Sinop Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin ile diğer illerin başkanları katıldı. 

BAHÇELİ ZİYARET ETTİ
Toplantı sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de Anadolu'nun dört bir tarafından toplantıya iştirak eden kadınları ziyaret etti. 2. İstişare Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Toplumda 2 kişiden 1'i kadınlardır" diyerek Türk tarihinde ve toplumunda kadının öneminin ve kadın haklarının altını bir kez daha çizdi. Bahçeli, kadının hak ettiği yerde olması için yapılması gereken ne varsa yaptıklarını, kadınların her daim yanlarında olduklarını dile getirdi. Kadınların sosyal hayata katılımlarında zafiyetin yaşandığına da dikkat çeken Genel Başkan Devlet Bahçeli, kadının gerek siyasette, gerekse sivil toplum örgütlerinde daha aktif ve daha etkin hale gelmelerini arzu ettiğini kaydetti. 

SAYIMIZ DAHA DA ARTACAK

Toplantı ardından gazetemize konuşan MHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin, toplantının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Cemile Tekin; "MHP vatanımız ve milletimiz için her daim doğru zamanda siyaset üstü hareket ederek, doğru hamleleri yaparak daima Türk milletinin lehine olan 'Devlet-i Ebed Müddet' düsturundan taviz vermeden 'Millet Devlet El Ele' diyerek dimdik duruşundan hiç bir zaman ödün vermemiştir. Gerek ülkemiz, gerek partimiz olarak daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bu yolda, büyük Türk kadınını çalışmalarımızda daima ortak kılarak ve her gün daha da çoğalarak hak ettiğimiz en üst seviyelere getireceğiz. Biz Türk kadınları olarak bu yolda hiç bir şeyden yılmayacağız, yıkılmayacağız" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber