CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, referandum için hayırlı çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Sinop’un ilçeleri, köyleri ve mahallelerini gezen ve tek tek vatandaşlarla görüşen Karadeniz, vatandaşların neden “hayır” oyunu tercih etmeleri gerektiğini anlatıyor. “En önemlisi bu bir siyasi parti meselesi değil. Hangi görüşten olursa olsun bu meseleyi bir memleket meselesi olarak düşünmeli. Bu çocuklarımızın geleceğinin meselesi” diyen Karadeniz, vatandaşların Pazar günü sandığa giderek “Hayır” oyu kullanmalarını istedi.

CHP’li Karadeniz, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çicek ile birlikte Sinop’ta hayırlı çalışmalarına devam etti. Karadeniz ve Çiçek beraberlerinde CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan ile birlikte Kabalı’da hayvan pazarını gezdi, besicilerle ve vatandaşlarla sohbet etti.

Sinop ve ilçelerinde her gün vatandaşlarla bir araya gelen, onları işyerlerinde, kahvede, sokakta, markette, pazarda ziyaret ederek Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çeken Barış Karadeniz, vatandaşlara 18 maddelik anayasa değişiklik paketini ayrıntıları ile anlatıyor. “Bu değişiklik milletin hayrına değil, rejim değiştiğinde cumhurun başına gelecek tek adamın hayrına. Biz de milletin hayrına olsun diye ‘hayır’ diyoruz” diyen Karadeniz şöyle devam etti: “Bu anayasa değişikliği başta işsizlik, pahalılık olmak üzere ekonomik sorunlarımıza çare olacak mı? Hayır! Peki, o zaman neden ‘Evet’ diyelim? Bu anayasa değişikliği teklifi 80 milyon vatandaşımızın gelirinin azalmasını vaat ediyor. Yoksulluğumuzu daha da yoksullaştırmayı vaat ediyor. Fakirleşmeye, yokluğa, yoksulluğa, vatandaşın sırtından para kazananlara hayır diyoruz. İnanın, sandıktan hayır çıksın Türkiye ekonomik açıdan daha çok rahata, refaha, huzura kavuşacak! Devletin kasasından yani milletin vergilerinden harcadıkları para ile milleti ‘evet’ demeye çağırıyorlar. Ülkesini, devletini, halkını ve geleceğini düşünen vatandaşlarımız işte bu nedenle Anayasa değişikliği için tercihini hayırdan yana kullanacak”
Editör: Vitrin Haber