Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, "Sinop kamuoyunda ismimiz milletvekilliği aday adaylığı sürecinde konuşuluyor. Biz genel merkezin müsaadesine bağlıyız; şayet genel merkezimiz bize bir görev verirse bu görevi yapmaktan kaçınmayız. Şayet bizimle ilgili böyle bir tasarruf kullanılacaksa bu bize iletilecektir" dedi. 

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Gerze ilçesinde AK Parti teşkilatı ile ilçede faaliyet gösteren medya temsilcilerini ziyaret etti. 

İlk olarak AK Parti Gerze İlçe Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Ayhan Ergün, burada teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. İlçe Başkanı İzzet Karaman ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ile ilçe yönetimi tarafından karşılanan Ergün, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Türkiye'nin güçlü bir hükumet dönemini yaşadığını belirten Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti gibi ülkesine inanan ve milletini öne alan iktidarların gerçekleştiremeyeceği hiç bir projenin olmadığını söyledi. Ayakları yere basan makul ve mantıklı projelerin üretilmesi halinde, projelerin hayata geçmemesinin mümkün olmadığını dile getiren Ergün, bu manada Sinop'unda cumhuriyet tarihinde alamadığı yatırım ve imkanları AK Parti hükumetleri döneminde aldığını kaydetti. 

Ergün, ilçede görev yapan medya mensuplarını ziyaret etti
Teşkilat programı ardından beraberinde ki İlçe Başkanı İzzet Karaman ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ile birlikte eski ilçe başkanı Kadir Gündoğdu'yu iş yerinde ziyaret eden Başkan Ergün, Gündoğdu ile kısa bir çay sohbeti gerçekleştirdi. Gerzegündemhaber ile Gerzeninsesi Gazetesini de ziyaret eden Başkan Ergün, medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Ergün, "10 Ocak'ta Ayancık ilçemizde medya mensupları ile bir araya geldik. Ondan sonraki program yoğunluğundan dolayı il merkezi ve ilçelerimizde gazeteci arkadaşlarımızı ziyaret edememiştik. Bu gün hem il merkezi hem de Gere ilçemizde görev yapan medya mensuplarını ziyaret etmek istedik" dedi. 

Görevden kaçmayız
Gerzeninsesi Gazetesinde Gazeteci Fatih Uysal ile bir araya gelen Başkan Ergün, Uysal'ın önümüz seçimlerde aday mısınız? sorusuna da şöyle cevap verdi; “ Bulunduğumuz ortamlarda insanlarımız Milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili sürekli sorular soruluyor. Malumunuz biz 10 ay önce bir seçimden çıktık ve iktidarın bir Belediye Başkanı olduk. Sinop kamuoyunda ismimiz aday adaylığı sürecinde konuşuluyor. Biz genel merkezin müsaadesine bağlıyız; şayet genel merkezimiz bize bir görev verirse bu görevi yapmaktan kaçınmayız. Böyle bir şeyle anılmak tabi ki onur verici ve güzel bir şey. Bu konuya sadece. Ayancık halkının değil Sinop ili ve ilçelerinde de yaşayan hemşehrilerimizin de Ayhan Ergün ismine sıcak baktığını gözlemliyoruz. Bu görev çok kolay bir görev değil, her şeyden önce tüm ilden sorumlu oluyorsunuz. Gerek coğrafi olarak, gerek beşeri olarak geniş bir hinterlandı olan, sadece Sinop değil Sinop un dışındaki insanlarla da bağlantılı oluyorsunuz. Aday adayları noktasında genel merkezimiz kimi gösterirse ona saygımız var. Çünkü Sinop’un hizmete ihtiyacı var şevkle çalışacak, donanımlı insanlara ihtiyacı var. Genel merkez bu noktada gerekli çalışmaları hassasiyetle yapmaktadır. Şayet bizimle ilgili böyle bir tasarruf kullanılacaksa bu bize iletilecektir.’’ diyerek, genel merkezin yapacağı sağ duyulu çalışmaya, güvendiğini söyledi.

Ali Fuat Özşahin
Editör: Vitrin Haber