Türkiye Kamu-Sen Sinop Telsilcisi Metin Süren yaptığı açıklamada, hükumetin ülkücüleri fişlediğini iddia etti. Süren; "Siz siyaset yapan memur görmek istiyorsanız; sözüm ona etrafınız da emir eri gibi gezdirdiğiniz memurlara bakın…! " dedi.

Metin Süren, Türkeli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği konser faaliyetine katılan  kamu görevlisi  üyelerin; siyaset yapıyor diye şikayet dilekçesi veren bir seyasetçiyi hedef göstererek tepkisini dile getirdi. Söz konusu siyasetçinin aklını başına almasını isteyen Süren açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "12 yıllık baskıcı iktidarı süresince köşeye sıkıştırıp yandaşı yapamadığı herkesi, her kesimi hain ilan eden, fişleyen, akla hayale gelmeyen söylemlerle yaftalayan AKP Hükümeti  şimdi de Türkiye Kamu-Sen camiamızın Sinop Teşkilatlarımıza mensup Ülkücü Üyeleri fişlemeye kalkışarak şaşırmışlık emarelerini tamamen dışa vurmuştur.

Eğitim ve Kültür Vakfı olarak; Türk’lüğün gurur ve şuurunu taşıyan, İslam’ın ahlak ve faziletiyle yaşayan insanların yetişmesi için faaliyet gösteren  Türkeli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği konser faaliyetine katılan  kamu görevlisi  üyelerimizi; siyaset yapıyor diye suçlayan ve şikayet dilekçesi veren siyasetçiyi aklını başına alması için uyarıyoruz ve diyoruz ki…! Siz kendi siyasetinize bakın. 

Atalarımızın  ve şehitlerimizin kanlarıyla suladığı kutsal vatan topraklarının bir bölümünde bölücü paçavralarının dalgalanmasına seyirci kalan ve ülkemizin, bölünmenin eşiğine gelmesine seyirci kalan siyasi iktidarın, bizim arkadaşlarımızın duruşunu, tavrını ve mensubiyetini sorgulama hakkı da yoktur, haddi de değildir. Haddinizi bilin, hiç bir üyemizi size yem etmeyiz, size yedirmeyiz…! Türkiye Kamu-Sen Sinop Teşkilatlarımızın  12 İl Başkanı ile karşınıza dikiliriz, Sinop İl genelindeki 3.000 üyemizle karşınıza dikiliriz, Ülke genelindeki 450.000 üyemizle karşınıza dikiliriz, aklınızı başınıza alın, haddinizi bilin…!

Siz siyaset yapan memur görmek istiyorsanız; sözüm ona etrafınız da emir eri gibi gezdirdiğiniz memurlara bakın…! 

Siz Türkeli ilçesinde kaybettiğiniz seçimin sorumluluğunu memurlara saldırarak değil, kendinizde arayın…!"

Editör: Vitrin Haber