Saadet Partisi (SP) yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalara hız verdi. Parti grubunun sürdürdüğü çalışmalara destek vermek amacıyla İstanbul’da bulunan Millî Görüş ekibi Sinop’a geliyor. 

7 Haziran Seçimlerine Doğru Yaklaşırken Saadet Partisi, Sinop’ta yeni bir hamle daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. İstanbul’da bulunan Millî Görüş ekibi SP’nin bölgede başlattığı çalışmalara destek vermek amacıyla Sinop’a geliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan saadet partisi genel merkez Sinop il sorumlusu Beşir Elmacı, Saadet Partisinin Sinop’ta büyük bir teveccüh gördüğünü belirtti. Elmacı; ‘’Bilindiği üzere 27 Nisan Pazartesi günü adaylarımızın Sinop’a gelişinde, Saraydüzü kavşağında yaklaşık 80-90 araçlık bir konvoyla ve onlarca kişilik toplulukla onları karşıladık. Saraydüzü, Durağan, Gerze ve Boyabat ile birlikte Sinop merkezi kalabalık konvoyumuzla turladık ve Boyabat’ta bir de miting yaptık. Akabinde adaylarımızla birlikte neredeyse hiç durmadan, gece ve gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Böylece Sinop’ta ne kadar iddialı ve güçlü olduğumuzu herkese kanıtladık. Şimdi ise Sinop genelinde adaylarımıza ve teşkilatlarımıza takviye, destek, moral ve motivasyon amacıyla İstanbul’da bulunan Millî Görüş’çü kardeşlerimizden oluşan yeni bir ekip daha yola çıkıyor. Seçim sonuna dek çalışmalara katılacak olan bu kardeşlerimiz; teşkilatçılığı bilen ve sahada tecrübesi olan kişilerden oluşuyor. Dolayısıyla bu ekibinde Sinop’ta çalışmalara başlamasıyla biz Sinop’ta Kesinlikle Saadet Partili en az 1 milletvekilini parlamento’ya uğurlayacağız’’ dedi.

İl Sorumlusu Beşir Elmacı’nın yaptığı açıklamaya göre, İstanbul’dan Sinop’a destek için gelecek ekipte şu isimler yer alıyor; Sinop Eski İl Başkanı Hüseyin Şeker, 2014 Boyabat Belediye Başkan Adayı Şevket Maviş, 2009 Durağan Belediye Başkan Adayı Abdullah Ali Gül, Saadet Partisi İstanbul İl Sekreteri İslam İnce, Saadet Partisi İstanbul İl Yön. Krl. Üyesi Varol Şahin, SİMGO Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Karakoyun, Başta Olmak Üzere Ramazan Bulca, İbrahim Demir, Nevzat Uzun, Kâmil Efe, Murat Özdemir, Emre Demir, Cemil Özgür, Abdullah Gece, Ömer Özgür, Orhan, Bayram Çetinkaya.” 
 
Editör: Vitrin Haber