AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı İbrahim Felek; "Halka dokunan, halkın derdini önceleyen bir anlayışla politika yapmanın yanı sıra, Sinop’un geciken ve tamamlanmamış projelerini hızlandırmak ve Sinop’a yeni projeler kazandırmak aday adayıyım" dedi. 

Erfelek eski Belediye Başkanı ve bir sürede Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevini yürüten İbrahim Felek, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için AK Parti'dan aday adayı oldu. 

Kimseyi zor durumda bırakmak istemedim
Cuma günü sona eren aday adaylık başvuruları ardından açıklama yapmayı tercih eden Felek, bunun amacını da şöyle özetledi; "Aday adaylığı sürecinde hiçbir teşkilat mensubunu zor durumda bırakmamak adına basın açıklamasıyla Sinop AK Parti Milletvekili aday adaylığımızı duyurmak istedim"

Çıtayı yükseltip 2-0 yapacağız
İbrahim Felek gazetemize yaptığı açıklamasına şöyle devam etti; "Hem şehrimiz hem de bizler için 2011 yılında girdiğim seçimlerde partimizin şimdiye kadar ulaştığı en yüksek oy sayısına rağmen çok az bir farkla sizlerin temsilcisi olamadım. İnşallah bu seçimlerde çıtamızı daha da yükseltip Sinop’ta iki milletvekilinin ikisinin de partimizden meclise girmesi yolunda muvaffak olacağız.
Halka dokunan, halkın derdini önceleyen, hiçbir alanda yalnız hissettirmeyen ve onların oyunu önemseyen bir anlayışla politika yapmanın yanı sıra Sinop’un geciken ve tamamlanmamış projelerini hızlandırmak ve Sinop’a yeni projeler kazandırmak idealiyle AK Parti Sinop Milletvekili Adayı olmak için Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Bu vesileyle Büyük Türkiye Yürüyüşünün arifesinde,  AK Parti Hareketini hedefine ulaştırmak için partimizden Sinop Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan; başarılı iş kadınımız Sayın Ayşe Serpil Yıldız’a, 23. Dönem AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Dodurgalı’ya, emekli bürokratlarımızdan Sayın Cemal Şen'e, eski İl Başkanımız Sayın Cengiz Tokmak'a, Barış Şirketler Grubu sahibi Sayın Fahri Alkan'a, İş adamı Sayın Fatih Candar Can’a, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı İbrahim Kanber'e, 24. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanımız Sayın Mehmet Ersoy’a, Orman Bakanlığı Emekli Bölge Şefi Sayın Mehmet Taştekin’e, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Nazım Maviş’e, Sinop Dolmuşçular Kooperatif Başkanı Sayın Seyit Ali Çetin’e ve eski İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Uğur Giresun’a çıkmış oldukları bu yolda en içten dileklerimle başarılar diliyorum. 
Aynı zamanda şimdiye kadar uyumlu ve başarılı bir şekilde süreci yöneten İl Başkanımız Sayın Ali Çöpçü’ye ve Yönetim Kuruluna, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İlçe Başkanları ve teşkilatımıza, Belediye Başkanları , İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ederim.  İnşallah bundan sonrada aynı şekilde birlik ve bütünlüğümüzü devam ettirerek hayırlı neticelere ulaşacağız.
Bu süreçte önemli olan; bireysel kazanımdan ziyade partimizin, dolayısıyla da Sinop’umuzun ve ülkemizin kazanımı olduğu fikrinden hareketle tabelada 2-0’ı görmek olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, aday adayı olan yol arkadaşlarıma tekrar başarılar diler, seçimlerin Sinop’umuza hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim"

İbrahim Felek kimdir?
1957'de Sinop'ta doğan İbrahim FELEK Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. On beş yıl belediye başkanlığı görevinde bulunan İbrahim Felek, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevini yürüttü. Erfelek Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Erfelekspor Başkanlığı yapan İbrahim Felek evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Vitrin Haber