Platform Başkanı Yılmaz Uygun'un ev sahipliğinde İstanbul Bayrampaşa Ezme Dürümevinde gerçekleştirilen toplantıya MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, İl Disiplin Kurulu Başkanımı Ufuk Öztürk ile çok sayıda platform üyesi katıldı.

Programda konuşan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, milli mutabakatta birleşenlerin milletin yüz akı, düşman kampında birleşenlerin ise yüz karaları olduğunu söyledi. Ali Çakır sözlerini şöyle sürdürdü; "Bizim davamız hak davasıdır, hakikat davasıdır, millet davasıdır, Türk-İslam davasıdır. Elbette kutludur, kutsaldır. Milliyetçi-Ülkücü ömürlerin kutup başıdır. 

MİLLET AK VE KARALAR HAKKINDA HÜKMÜNÜ VERECEKTİR
Davası olanın derdi vardır, idealleri vardır, iddiaları vardır, hayalleri vardır. Dava adamı merttir, metanetlidir, fikren muteber, yüksek ahlak şuuruna sahiptir. Hiç kimse davadan büyük, davadan mühim değildir. Hiç kimsenin varlığını davanın önünde ve üstünde göstermeye, kerameti kendinden menkul saymaya hakkı da, haddi de yoktur, pek tabii olmayacaktır. Mesele azlık çokluk meselesi değildir. Düşman kampında mevzilenenler milletin yüz karaları, milli mutabakatta birleşenler ise yüz aklarıdır ve tarih böyle yazacak, gelecek nesiller biranda dua diğer yanda bedduayla ak ve karalar hakkında hükmünü verecektir. Bizim pazarlığımız, gizli gündemimiz, saklı heveslerimiz ve kendimize güvensizliğimiz yoktur. Bizde var olan Türk ve Türkiye sevdasıdır" dedi.

Program gündem değerlendirmesi ve konuşmalarla devam etti. Bu arada Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 18 Şubat tarihinde Sinoplu Ülkücüler Platformu şubesinin açılacağı bildirildi. 
Editör: Vitrin Haber