AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ve Sinop protokolünden oluşan heyet geçtiğimiz günlerde babaannesini kaybeden Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a taziye ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babaannesi Leman Kılıç (91) için taziye ziyaretinde bulunan Sinop protokolü Bakan Kılıç’ı Samsunda ziyaret etti. 
AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Protokolü, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette heyet, Bakan Kılıç’a başsağlığı dileklerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milletvekili Nazım Maviş, Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ve beraberindekilere teşekkür etti. Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü ve Belediye Başkanları Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyareti ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Editör: Vitrin Haber