Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop Merkez İlçe Başkanlığı organizesinde kahvaltı programı düzenlendi. 

Arma Kafe'de gerçekleştirilen programa MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin, Erfelek İlçe Başkanı Nahit Koca, Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle, bazı kurum amirleri ile eşleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir yaptığı konuşmada davete icabet eden herkese teşekkür etti. Demir, "İl başkanımızın öncülüğünde, il yönetimimiz ve ocak başkanımız ve bazı kurumlardaki arkadaşlarımızla birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Program ve etkinliklerimiz sürecek ve birlikte olmaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. 

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır'da konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sinop'ta şimdiden önümüzdeki seçimler için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Ali Çakır, "Sizleri aramızda görmekten çok mutlu olduk. Biz bir aileyiz. Hep birlikte bu davayı büyütmek ve yüceltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere teşkilat başkanımızın, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımızın sizlere selamlarını getirdim. Biz yönetim kararı almıştık. Önümüzdeki hafta bütün ilçelerimizi Durağan ilçemizde toplayarak, il toplantılarımızı Durağan ilçemizden başlatmayı planlıyoruz. Daha sonra da bu toplantılarımızı diğer ilçelerimizde yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlere hep birlikte çalışacağız. İlk önce bütün esnafımızı ve halkımızı ziyaret ederek MHP'yi anlatacağız. Sinop'ta 9 ilçemiz var. Bunların en az 6'sın da belediyelerimizi almak hedefimiz. Genel merkezimiz bu konuda sonuna kadar yanımızda" dedi. 

KERKÜK TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK!
Konuşmasının devamında "Kerkük Türk’tür Türk kalacak" diyen Ali Çakır, Kuzey Irak'ta yapılması planlanan 'sözde referandum' ile ilgili konuştu. Çakır sözlerini şöyle sürdürdü; "ABD ve İsrail’in bölgedeki maşası olan şarlatanların oyunları bozulmalıdır. Milliyetçi, ülkücü camia olarak bizler bu oyunları bozmak için Türk milletinin lideri Sayın Devlet Bahçeli ile birlikteyiz. Türk devletinin kırmızı çizgileri örtbas edilemeyecektir. Irak Türkmenleri yok sayılamayacaktır. Türkiye, bedel ödemekten bahseden Barzani’ye bedeli ödettirecek güçtedir" 
Editör: Vitrin Haber