MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, beraberindeki Gerze İlçe 2. Başkanı Abdullah Güneş ile birlikte gittiği İstanbul'da çeşitli temas ve görüşmelerde bulundu. 

İstanbul'da yaşayan ve MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Sinoplu siyasiler başta olmak üzere, Sinop ile ilgili faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden ikilinin gezisi oldukça verimli geçti. 
MHP İl Başkanı Çakır ve Abdullah Güneş ziyaretleri kapsamında, aslen Gerze kökenli olan Küçükçekmece MHP ilçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Boyabat kökenli MHP Avcılar İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Saffettin Küçükbaş, Esenler MHP İlçe üyesi Suat Yılmaz, 25. Dönem 3. Bölge MHP Milletvekili Adayı Ayancıklı Ekrem Sarısoy, Kuşçular Derneği Başkanı Ufuk Öztürk, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Başkanı Engin Kırmızıgül ile görüştü. Çakır ve Güneş ayrıca diğer bazı dernekler, esnaflar, hastane ve lokaller ile çeşitli kurum ve kuruluşları da ziyaret etti. 

KONU SİNOP OLUNCA HEP BERABERİZ
Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini dile getiren MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, kendilerini İstanbul'da çok samimi ve sıcak karşılayan tüm hemşehrilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Ali Çakır; "Ziyaretimiz yaklaşık 1 hafta sürdü. Çok sıcak samimi ortamda geçen görüşmelerde ilimizin hak ettiği yere gelmesi, metropollerde yaşayan hemşehrilerimiz ve yurt dışındaki gurbetçilerimiz sayesinde onların maddi manevi desteğiyle daha kararlı ve çabuk olacaktır. Bizleri misafirperverliği ile ağırlayan tüm kurum ve kişilere, değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım. Konu Sinop olunca hep beraber olacağız. Ne gerekirse yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. 
Editör: Vitrin Haber