Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop il ve ilçe yönetimleri Ankara'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) düzenlenen grup toplantısına katılan MHP Sinop ekibi, toplantının bitimi ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli ile meclisteki makamında bir araya geldi. İl Başkanı Ali Çakır tarafından Bahçeli'ye özel olarak hazırlatılan ve içerisinde Bozkurt olan tablo hediye edildi.

Ali Çakır başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete: Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, Dikmen İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, Erfelek İlçe Başkanı Nahit Koca, Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Saraydüzü İlçe Başkanı Ferdi Canoğlu, Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin, İstanbul Sinoplu Ülkücüler Platformu Başkanı Yılmaz Uygun, Ankara Sinoplu Ülkücüler Platformu Şube Başkanı Bayram Yıldırım ve Çorlu Sinoplu Ülkücüler Platformu Şube Başkanı Recep Kılınç katıldı.

Ziyaret sırasında MHP Lideri Devlet Bahçeli, Sinoplulara ve il genelindeki tüm ülkücü camiaya selamlarını gönderdi. 
MHP İl Başkanı Ali Çakır ve beraberindekiler Ankara ziyareti kapsamında vefatının 21'inci yılında MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in kabrini de ziyaret etti. 
Editör: Vitrin Haber