Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca bakım ve koruma altında bulunan çocukların koğuş sisteminden, ev tipi model uygulanmasına geçiş olan Sevgi Evleri projesinin Sinop'taki  binalarının yapımın tamamlandığı öğrenildi. 

Ailesinin yanında bakılamayan çocuklara yönelik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürtülen proje ile; koğuş sisteminden ev ortamına geçilerek çocuklarda temel güven duygusu,tutarlı davranış özelliği  ve  olası kişilik ve davranış bozuklukları gibi konularda çocuklara daha iyi bir yaşam standardının sağlanması amaçlanıyor..


ERSOY: 'Çocuklarımız herşeyin en güzeline layık...'

Sosyal paylaşım sitesinden sevgi evleri kompleksinin binalarının tamamlandığı ifade eden  TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY
"Çocuklarımız herşeyin en güzeline layık.Yapımı tamamlanan Çocuk Evleri Sitesi (Sevgi Evleri) Sinop'umuza hayırlı olsun... dedi.

Milletvekili Mehmet ERSOY ayrıca paylaşımında yapımı tamamlanan proje binalarının son halini kamuoyu ile paylaştı.

60 çocuğun bu evlerde kalması projelendirildi

Bostancılı köyü  mevkiinde (Havaalanı Yanı) yapımı tamamlanan sevgi evleri kompleksi bir idari bina ve 6 ev olmak üzere toplam 7 bağımsız binadan oluşuyor, komplekste 60 çocuğun kalması planlanıyor..




Editör: Vitrin Haber