Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Nuri Başar; "Siyasi rant için şehit cenazelerinde bulunan siyasetçiler, ne yazık ki, ülke menfaatleri söz konusu olunca TBMM'de bir araya gelemiyorlar" dedi.

Yaklaşan yerel seçimler için şimdiden çalışmalara başlayan Saadet Partisi 81 il ve 957 ilçede seçim startını verdi. Parti genel merkezi tarafından 18 ilde görevlendirilen genel idare kurulu üyeleri de Sinop'a gelerek il merkezi ve ilçelerde çalışma başlattı. 

Sinop'ta ki çalışmaların startı partinin il binasında gerçekleştirilen basın toplantısıyla verildi. Genel İdare Kurulu Üyeleri Nuri Başar, Fatih Çiçek ve Fazlı Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ile Merkez İlçe Başkanı Metin Solmaz'da hazır bulundu. 

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Nuri Başar, hükümeti eleştirdi. Ülke olarak oldukça sıkıntılı bir süreçten geçildiğini dile getiren Başar şunları söyledi; "Ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçiriyoruz. Yıllardan beri iddia ettiğimiz ülkemizin kuşatılması son noktasına yaklaştı. ABD ve İsrail'in destek verdiği PKK, Irak'tan sonra Suriye sınırına da yerleşti. İktidarın dış siyasette komşularımızla sıfır sorun iddiası ile başlattığı politika sonunda, sorunumuz olmayan komşu kalmadı. 

Dünya siyasetinde siyonist zihniyetin kirli plan ve hesaplarının insanlığı nasıl bir uçuruma doğru sürüklediğini göremeyenler, olaylara sağlıklı bir teşhis koyamaz ve çözüm üretemezler. Özellikle Orta Doğu fotoğrafına Siyonist yapılanmayı göz ardı edenler olaylara kör bakarlar. Hele de Yahudi zihniyet ile dost geçinmeyi iktidar olmanın olmazsa olmazı olarak görenler, bugün bizde olduğu gibi ülkelerini felakete sürüklerler. 

Ortak manevi değerlerimiz, inanç birliğimiz ve milli çıkarlarımız adına birlik ve beraberliğimize son derece önem vermemiz gereken İslam ülkeleri ile geldiğimiz noktayı anlatmaya gerek yok. Siyonistlerin Türkiye'yi yalnızlaştırma oyunları bizi Müslüman komşularımızın tamamı ile savaşa girecek konuma getirdi. 

Küresel güzlerin işbirliği ile ülkemiz bir felakete doğru sürükleniyor. Ülke halkından TBMM'de temsil yetkisi alanlar, iktidar ve muhalefeti ile dünyevi hesapları yüzünden bu gidişe dur diyebilme feraseti gösteremiyorlar. Siyasi rant için şehit cenazelerinde bulunan siyasetçiler, ne yazık ki, ülke menfaatleri söz konusu olunca TBMM'de bir araya gelemiyorlar. 

Siyasi geleceklerini küresel güçlerin insafına teslim edenlerin, ülkemizin devasa sorunlarına çözüm üretemedikleri, hatta sorunların birer parçası oldukları artık görülmüştür. Her geçen gün biraz daha büyüyen sorunların tek çözüm adresi Milli Görüş ve Saadet Partisi'dir. bunun örnekleri geçmişte Milli Görüş partilerinin iktidar ortağı olduğu her dönemde defalarca gösterilmiştir. 

Bu nedenle, 7 Eylül 2012 tarihinde başlattığımız program ile 81 il ve 957 ilçede yapacağımız çalışmalar ile teşkilatımızı fiziki olarak ve eleman takviyesi ile daha güçlü hale getirmeye gayret edeceğiz. Bu amaçla Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyelerinin tamamı bu hafta Sinop dahil olmak üzere 18 ilde görevlendirilmiştir. 

Siyonistlerin oyununa gelerek milli duruşlarında sapma yaşayan ve Milli Görüş çizgisinden kopanlar bizi daha fazla çalışmaya zorluyorlar. İnanç değerlerimizin korunması ve gelecek neslimize daha güvenilir bir ülke bırakabilmek için bütün bu sıkıntılara katlanmaya ve zorlukları yenmeye mecburuz. 

Şu hususu tüm samimiyetimle iddia ediyorum ki, iktidar partisi TBMM'de ki muhalefetten daha fazla Milli Görüşün söylemlerinden rahatsızlık duyuyor. ABD iktidardan daha çok Saadet Partisi'ni takip ediyor ve önümüzü kesmeye çalışıyor. 

Milli Görüşçüler olarak bizler önümüze konulan engelleri aşmak, karşımıza çıkarılan zorlukları yenmek ve bu milleti uyandırma görevini yapmak zorundayız. 
Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefimizden bizi hiçbir beşeri güç vazgeçiremez. Zafer yakındır"


Editör: Vitrin Haber