Saadet Partisi (SP) Milletvekili Adayları Mehmet Ali özgür ve Hasan Üçüncüoğlu’nun  seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerinin  son durağı Organize Sanayi Bölgesi oldu.
Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayları Mehmet Ali Özgür ve Hasan Üçüncüoğlu seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Her gün birkaç farklı ilçe ziyaret eden adaylar programdan programa koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Sinop Organize Sanayi Bölgesi’ne gelen Saadet Partisi adayları Sinop OSB Müdürlüğü’nü ve ardından fabrikaları ziyaret ettiler.
Fabrika ziyaretleri sırasında çalışanlar ile birebir sohbet edip, incelemelerde bulunup yaptıkları işler hakkında bilgi aldılar. Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler hakkında kısa bir açıklamada bulunan Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi. Özgür; ‘’Sinop’umuzda istihdam açısından önemli bir rol oynayan Organize Sanayi Bölgesinde başta müdürlüğümüz olmak üzere çeşitli fabrikalarımızı ve onların işverenleriyle, emekçilerini ziyaret edip, tezgâhlarına ve daha sonrasında sofralarına konuk olup bire bir sohbet etme fırsatı bulduk. Ülkemizde üretim sektörünün sıkıntı yaşadığı dönemlerde dünya çapında kabul görmüş firmalarımızın Sinop’ta olmasından duyduğumuz gururu belirttik. İktidarımız döneminde üreticilerimize, sanayilerimize ve ağır sanayi hamlelerine göstereceğimiz önemi kendilerine aktardık’’ dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber