Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı düzenlediği toplantı ile partilerinin Sinop Milletvekili adaylarını tanıttı. Sinop Öğretmenevi çok amaçlı salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi Sinop milletvekili adayları İslam İnce ve Musa Akman ile partililer katıldı. 

ÜLKE OLARAK SAADETİ HEP BAŞKA YERDE ARADIK
Programda ilk olarak konuşan Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, ülke olarak yıllardır saadetin farklı yerlerde arandığını, ancak saadetin aslında çok yakınımızda olduğunu söyledi. Üçüncüoğlu; “Bizim milletimiz saadeti hak ediyor. Ancak saadeti hep yanlış yerde aradığı için yıllardır saadete ulaşamadı. Biz Saadet Partisi olarak yıllardır, huzuru, barışı, refahı ve mutluluğu savunuyoruz. Ancak, bizim dışımızdaki birileri, gücü kendi ellerinde görenler, kutuplaştırma, gerginleştirme siyasetinden nemalananlar maalesef toplumu bugün bu hale getirdiler. Toplumumuzun ilk ihtiyacı olan şey huzur. Biz bu huzur ortamı için tüm siyasi partilerle irtibat kurduk. Netice ise bu şekilde tecelli etti ve iki ittifak oluştu. Biz millet ittifakı tarafında olduk. Şimdi bizim eski dostlarımız bize veryansın ediyorlar. Aslında daha önce Erbakan hocamızın, CHP ile DSP ile birlikteliklerini görmezlikten gelip, bizim ittifakımıza tepki gösteriyorlar. Bu birliktelik üzerinden milleti kutuplaştırmaya çalışmanın kimseye bir faydası olmaz. Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kendilerinin de ifadeleriyle; bu sorun ülkenin beka sorunu haline geldiyse eğer bu sorunu şimdi gideremeyeceksek ne zaman gidereceğiz? Bu nedenle biz diyoruz ki milli görüş, Saadet Partisi bu ülkenin çıkma noktası. Bu anlamda bizlerde tüm gayretimizle çalışarak, seçimlerden en iyi sonucu almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Başkan Üçüncüoğlu’nun konuşmasının ardından Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayları İslam İnce ve Musa Akman söz alarak kendilerini tanıttılar.

İSLAM İNCE KİMDİR?

1970 Bakırköy'de doğan İnce aslen Sinopludur. 
İlköğretimini Esenler Neyin Turhan İlk Okulu'nda, lise öğrenimini ise İbrahim Turhan Lisesi ve Bakırköy İmam Hatip lisesinde tamamladı. 
1987 yılında Uşakta Paraşüt kursuna katılarak Sertifika aldı. 1988 Yılından bu yana Milli Görüş kuruluşlarının çeşitli kademelerinde etkin görevler aldı. 
1991-1995 arası MGV Esenler İlçe Başkanlığı, sonraki süreçlerde MGV ve AK) ilçe Hanımlar Komisyonu Başkanlığı, AGD İl Yürütme kumlu üyeliği görevlerini üstlendi. 
2009 - 2011 Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcılığı Görevini yürüten İnce, 2011 - 2013 Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2013 -2017 Yılları arasında Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı Görevlerini yürüttü. 
(SİMGO) Sinoplu Milli Görüşçüler Derneği Genel Başkan Yardımcısı olan İnce, Halen Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 
Yazılım sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın ortağı ve müdürü olan İnce, İngilizce bitmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

MUSA AKMAN KİMDİR?
Musa AKMAN: 1994Istanbul-Bağcılar Doğdu. 
Sinop-Saraydüzülü. İlköğretimi İstanbul Esenler Tacirler İlk Öğretim Okulunda (2000-2008I Liseyi Sinop Ayancık Anadolu Teknik Lisesi-Elektrik-Elektronik Alanından(2008-2012) mezun oldu. 
Giresun Üniversitesi-Turizm İşletme ve Otelcilik-Lisans Okudu(2012-2016). Giresun Üniversite Öğrenci Derneğinde 3 sene başkan yardımcılığı yaptı. Giresun Anadolu Gençlik Derneğinde 2013- 2016 yıllarında İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2016-2017 yılında AGD Genel Merkezinde Üniversite Komisyonu Evler ve Yurtlar Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2017-2018 yıllarında AGD Genel Merkez Ortaokullar Komisyonunda Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. 
Şuan Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği ve Saadet Partisi Genel Merkez Eğitim Komisyonundaki görevleri devam etmektedir. Ankara'da Yurt Müdürlüğü yapmaktadır. Evli ve bir çocuğu vardır.
 
Editör: Vitrin Haber