MHP Sinop Milletvekili adayı Rahmi Öztürk, "Biz MHP olarak, bu seçimlerde Cumhuriyet tarihinde bir ilki yazmaya ve gerçekleştirmeye adım atıyoruz" dedi.

Öztürk, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde MHP'nin büyük bir başarıyla sandıktan çıkacağını belirterek, sonucun hem kendileri hem de Sinop için hayırlı olmasını diledi.

Sinop tarihinde ilk defa partilerinden bir milletvekilini meclise göndereceklerini ve buna inanarak yola çıktıklarını dile getiren Öztürk, parti teşkilatı olarak seçim çalışmalarını öncelikli olarak ilçelerde sürdürdüklerini söyledi.

Vatandaşlar ve esnaflarla birebir görüşmeler yaptıklarını ifade eden Öztürk, "MHP olarak rüzgarımız da, moralimiz de, çalışma tempomuz da çok iyi. Bu yaptığımız çalışmalarla partimize büyük tevecühler olduğunu görüyoruz. 12 yıllık AK Parti iktidarındaki bıkkınlıkları da görüyoruz. Vatandaşlarımız yanlışlıkları artık bize sesli olarak ifade ediyor. Ben de sağ duyulu vatandaşlarımızın 7 Haziran'da AK Parti'nin sesini değil, vicdanının sesini dinleyerek doğru adres olan MHP'ye geleceklerdir diye düşünüyorum" dedi.

AA


Editör: Vitrin Haber