AK Parti’de ilçe kongreleri sürüyor. Daha önce Sinop merkez ilçe ve Boyabat kongrelerini yapan AK Parti, geçtiğimiz hafta sonu Erfelek, Gerze ve Dikmen kongrelerini gerçekleştirdi.  AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Erfelek ve Gerze ilçe kongrelerine katılarak konuşmalar yaptı.

Nazım Maviş, yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerini tebrik etmek için bir de yazılı açıklama yayınladı. Nazım Maviş’in açıklaması şöyle;
“AK Parti Boyabat ve Sinop ilçe kongrelerinden sonra Erfelek, Gerze ve Dikmen ilçe kongrelerimizi yaptık. Sonraki haftalarda Ayancık, Durağan, Türkeli, Saraydüzü kongrelerimizi de yaparak Sinop’ta daha güçlü hale geleceğiz. Kongrelerin başarılı geçmesinde emeği olan Sinop İl Başkanlığımızı ve ilçe teşkilatlarımızı kutlarım. Bugüne kadar AK Parti’nin Sinop’ta başarılı olması için gayret göstermiş olan ilçe başkanlarımıza, yönetimlerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kim bu memleket için bir adım atmışsa Allah razı olsun. Kongreler sonunda delegelerimizin oylarıyla ilçe başkanlığına seçilen Erfelek İlçe Başkanı Yılmaz Özen, Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ve Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen’i tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Aynı şekilde yeni seçilmiş olan ilçe yönetimlerine de hayırlı olsun dileklerimi iletir tüm AK Parti kadrolarına üstün başarılar dilerim. AK Partimiz, 2015 seçimlerinde başarı grafiğini daha yukarılara çıkaracaktır. Bu başarı; ilçe teşkilatlarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, üyelerimiz ve bütün dava arkadaşlarımızın çalışmaları, bizi sevenlerin duaları ile gerçekleşecek"

Editör: Vitrin Haber