27. Dönem parlamentosu, milletvekillerinin ant içme töreni için saat 14.00'da toplandı. 24 Haziran genel seçimlerinde yeniden Sinop Milletvekilliğine seçilen Dr. Nazım Maviş de, genel kurul kürsüsünde yemin ederek resmen görevine başladı. TBMM TV’den canlı olarak yayınlanan yemin törenini, Sinoplular da ekranları başından takip ettiler.

İl İl meclis kürsüsüne gelerek yemin eden Milletvekillerinin ardından, yemin sırası Sinop’a gelince AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş genel kurul kürsüsüne gelerek milletvekili yeminini etti.

Yemin töreninin ardından açıklamalarda bulunan Maviş, “Biz Sinoplu hemşehrilerimize, siyaseti hiçbir zaman zenginleşme, zenginleştirme, güç elde etme, statü kazanma aracı olarak görmeyeceğimizin sözünü vermiştik.Milletten aldığımız iktidar gücü ve yetkisiyle hiçbir zaman tekebbüre kalkışmayacağımızın, vatandaşa sırt dönmeyeceğimizin, milletimizin emanet ve vekaletini milletimizin istediği gibi kullanacağımızın sözünü vermiştik. Bugün TBMM’deki merasimle çalışmalarımızın yeniden startını verdik. 26. Dönemde olduğu gibi 27. Dönemde de Sinop’un, Sinoplu’nun ve Milletimizin hizmetinde olmaya, Milletimizin duasını kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber