AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis üyeleri, Sinop merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

İl Özel idaresi misafirhanesinde düzenlenen yemeğe İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Gündoğdu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Çöpcü, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, AK Parti Teşkilat Başkanı Musa Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve merkeze bağlı mahalle muhtarları ile birlikte merkez köy muhtarları katıldı.

Yemeğin ardından söz alan Merkez AK Parti İl Genel Meclis üyesi ve İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu; "Tanışma ve kaynaşma amacıyla tertiplediğimiz yemeğimize katılan tüm muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımız bitti, bundan sonra hizmet çalışmalarımız başlıyor. Gerçekleştireceğimiz hizmet yolunda herkes için eşit bir şekilde çalışma yapacağız. Tek hedefimiz hizmet olacaktır açıklamasını yaparken, göreve devam eden ve yeni seçilen tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ise; “Halkımızın verdiği oylarla bu göreve gelen tüm muhtarlarıma öncelikle hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum. Seçimleri tamamladık artık beş yıllık hizmet dönemi başlıyor. Bizler de bu hizmet yolunda yanınızda olacağız” dedi. İhtiyaç duyulduğu her anda muhtarlarla iletişim halinde olacaklarını söyleyen Tokmak; “Köylere götürülecek hizmetlerde muhtarlarımızın hem birbirleriyle hem de il genel meclis üyeleri ile koordineli çalışması gerekmekte. Birliğimizi güçlendirmeliyiz bizler bir olduğumuzda güçleniriz” şeklinde konuştu. 
Söz alan köy muhtarları da dayanışma için düzenlenen toplantıdan memnuniyetlerini dile getirerek dayanışma içinde olacaklarını aktardı.

Editör: Vitrin Haber