CHP Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Satılmış Erdoğan, Yaşar Çil ve Mehmet Çetinkaya ile Meclis’teki makamında bir araya gelen Karadeniz, referandum sürecinde yapacakları çalışmaları değerlendirdi. 

Karadeniz, CHP Boyabat İlçe Örgütünün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Sinop’ta, Boyabat’ta partili partisiz herkese neden ‘hayır’ diyeceğimizi anlatacağız. Halkımıza anayasa değişikliğinin getireceklerini yılmadan anlatacağız. Boyabat Kadın Kollarımıza Gençlik Kollarımıza çok güveniyoruz. Onlar bu sorumluluğun bilincindeler ve hakkıyla yerine getireceklerine inanıyorum.  Bu bir siyasi parti meselesi değil, onun üzerinde bir memleket meselesi, vatan ve demokrasi meselesidir” CHP Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer de, anayasa değişikliği ile yapılmak istenin bir sistem değişikliği değil rejim değişikliği olduğunu söyledi.

Sezer, “Mücadelemiz kuruluş ve kurtuluş mücadelesidir. 98 yıl önce Samsun’da başlayan, vatanımızın kurtuluşu ve kuruluşu için nasıl bir birlik, beraberlik ile mücadele edildiyse, bugün de bu ruh ile değişikliğe karşı el ele kol kola olacağız. Bağımsız Cumhuriyetimizi dimdik ayakta tutacak mücadelemiz siyasi parti kimliğimizin ötesindedir. Bu bir yurttaşlık bilinci ve görevidir. Bu referandum geleceğimiz, demokrasimiz için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Boyabat sanayi esnaflarından Mehmet Çetinkaya da ekonomik krizin Boyabat Sanayi Çarşısı’na vurduğunu söyledi. Çetinkaya, “Ekonomik kriz yaşanıyorken anayasayı değiştirmek için referanduma gitmek Boyabat’ta krizi mi çözecek? Halkın gündemi ekmeğini aşını evine huzur içinde götürebilmek” diye konuştu.  

 
Editör: Vitrin Haber