AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, memleketi Türkeli ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Kaymakamlık makamını ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'a, AK Parti İlçe Başkanı Adem Ünal ve parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ile bir süre sohbet eden AK Parti Milletvekili Ünal, ilçede yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar için AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte istişare içerisinde takiplerini yürüttüklerini söyledi.

Ziyarette, Türkeli çevre yolu, Türkeli'ne yapılması planlanan ve 75 yataklı olması düşünülen yeni Türkeli Devlet Hastanesi hizmet binası ile ilgili çalışmalar ve ilçeye kazandırılması planlanan Meslek Yüksekokulu konuları görüşüldü.

Buradan AK Parti Türkeli İlçe Başkanlığı'na geçen Ünal, partililerle bir araya gelerek, istişarede bulundu. 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşmesine vurgu yapan Ünal, Türkeli Belediyesi'ni AK Belediye olarak görmek istediğini belirtti. Ünal, parti ziyaretinin ardından Türkeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Güzelkent Köy Muhtarlığı ziyaretlerinde bulundu.
Editör: Vitrin Haber