Milliyetçi Harekete Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayları Mustafa Meftun Çağlar ve Metin Süren birlikte gerçekleştirdikleri seçim çalışmaları ile birlik ve beraberlik mesajları veriyorlar. 

Halen devam etmekte olan Aday Adaylık süreci içerisinde şu ana kadar MHP Genel Merkezine Sinop İli Aday Adayı olarak resmi başvuru yapan her iki aday birlikte MHP Erfelek İlçe Teşkilatı ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları veren aday adayları, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor süreçte her kesime çok önemli görevlerin düştüğünü, günün ayrılık değil nefislerin yenilip birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gereken günler olduğunu vurguladı. Adaylık yolunda MHP Genel Merkezinin takdirine her kesin uyacağını söyleyen Çağlar ve Süren sonuç ne olursa olsun birlik içerisinde MHP'nin başarısı için çalışılacaklarını belirttiler.

Erfelek ziyareti ardından Mustafa Meftun Çağlar ve beraberindeki heyet Sinop Devlet hastanesinde bir süredir tedavi görmekte olan MHP Sinop Milletvekili eski adaylarından ve Durağan Ülkücü Hareketinin önemli isimlerinde Zafer Elkovan ve Dr. Murat Yaşpala’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Editör: Vitrin Haber