Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Meftun Çağlar, "MHP ile CHP arasında kararsız kalan seçmenlere özellikle sesleniyorum. Ayancık, Gerze ve Sinop'ta bu manada kararsız seçmen var. Oylarını heba etmesinler. MHP'ye son derece güvenerek, inanarak oylarını versinler" dedi.

MHP Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Meftun Çağlar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ayancık ve Türkeli ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Ayancık ilçesinde teşkilat üyeleriyle birlikte seçmenleriyle kucaklaşan Çağlar, burada yaptığı konuşmasında il merkezi ve bir çok ilçede birinci parti olduklarını söyledi. Oldukça iddialı olduğu gözlenen Çağlar, CHP'den HDP'ye oy akışı olduğunu kaydetti.  Çağlar konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Seçim çalışmalarını tamamlamak için son günlerimiz. 7 Haziran akşamı inşallah sandıklardan 3 hilalin zaferi müjdelenecek. İnşallah 7 Haziran akşamı 3 hilal Sinop burçlarında dalgalanacak. Bu sadece basit bir söylem, ya da slogan değil. 

40 bin oyumuz var
Şu anda Sinop'ta MHP'nin oyları 36 ila 40 bin arasında. CHP ise açık söylüyorum 24  ila 28 bin arasında. CHP ve AK Parti bu seçimde iki zaafiyet yaşıyorlar. CHP'den seçmen özellikle HDP'ye kayıyor. CHP'den HDP'ye oy gidiyor. Adalet ve Kalkınma Partisinde ve Cumhuriyet Halk Partisinden de Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy geçişleri var. Boyabat, Durağan, Saraydüzü ve Sinop merkezde Milliyetçi Hareket Partisi birinci parti. Türkeli merkez birinci parti, Gerze ve Ayancık'ta şu anda ikinci partiyiz, ama birinciliği zorluyoruz. Erfelek ve Dikmen'de de ikinci partiyiz. 

Karasız seçmenlere çağrı
Köylerde eskisi gibi full AK Parti kültürü yok. Artık 13 yıldır iktidarın maalesef verdiği sözleri tutmadığını, istedikleri hiç bir şeyi alamadıklarını gören köylü vatandaşlarımız, asgari ücretle geçinen arkadaşlarımızın belki tamamına yatını, yüzde 90'ı Milliyetçi Hareket Partisi'ni şu anda destekliyor. Ben Boyabat'ta son bir haftadır, 30'a yakın fabrika dolaştım. Boyabat'ta biliyorsunuz yoğunlukta tuğla sektörünün işçileri çalışıyor. Tozun, toprağın ve ateşin içinde çalışan arkadaşlarla, 3 bine yakın işçiyle birebir görüştüm, tokalaştım ve selamlaştım. Bu 3 bine yakın insanın önemli bir kesimi, işçi grubunun büyük bölümü MHP'yi destekliyor. Ateşli, tuğlayla, tozla haşır neşir olan 3 bine yakın fabrika işçisi MHP'yi destekliyor. Bu sadece basit bir söylem değil. Hodri meydan herkes gitsin o işçileri ziyaret etsin baksın. Buradan MHP ile CHP arasında kararsız kalan seçmenlere özellikle sesleniyorum. Ayancık, Gerze ve Sinop'ta bu manada kararsız seçmen var. Oylarını heba etmesinler. MHP'ye son derece güvenerek, inanarak oylarını versinler. MHP tereddütsüz şu anda birinci sırayı zorluyor. Biraz daha destek olunursa MHP birinci parti olarak çıkacak.  
Editör: Vitrin Haber