Boyabat ilçesinde özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, geçtiğimiz hafta Ankara'Da bazı temaslarda bulunduğunu hatırlatarak, teşkilat üyelerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Teşkilat Başkanı Şevkat Çetin ve diğer genel başkan yardımcılarının selamlarını iletti.

Boyabat teşkilatına teşekkür eden Ali Çakır sözlerine şöyle devam etti; "Boyabat ilçe teşkilatımızın düzenlemiş olduğu bu akşam yemeğinde, sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu buluşmaya vesile olan İlçe Başkanım Mehmet Fevzi Erdoğan’a şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Zira bu buluşmalar, kaynaşmak, büyümek ve hedefe ulaşmak için önemli duraklardır. Bizim istişare toplantılarını ilçelerde yapma sebebimiz de, bu tesis ettiğimiz birlikteliği ve gücümüzü hissetmek, bize gönül verenlere de hissettirmektir" dedi.

Konuşmasında MHP’de hainliğe, ikiyüzlülüğe, fesatlığa ve içten pazarlığa yer olmadığını dile getiren İl Başkanı Çakır sözlerine şöyle devam etti; "Hesap yapanların ne davası ne de dava arkadaşı vardır. Onların sadece hesaplarına uyan işbirlikçileri vardır. MHP ulu bir çınardır, dalları budansa da daha gür bir şekilde büyüyeceği bilinmelidir. Önce ülkem ve milletim diyen bir partidir, duruşumuz, yerimiz, kimliğimiz ve kişiliğimiz Türkiye’nin çıkarlarından yanadır. Hiçbir dünyevi makam ve mevkiiyi Ülkücü ve MHP’li kimliğimizden üstün tutmayız. “Dalından kopan yaprağın, yönünü rüzgâr tayin eder” sözüne uygun davrananları gelecekte milletimiz affetmeyecektir. Kör kuyularda siyaset yapanlar yakın zamanda ipin ucunun kimde olduğunu anlayacaklardır. Afrin’de çarpışan yiğitlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Her zaman gönlümüz ve dualarımız onların yanındadır. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Hocalı katliamında katledilen şehitlerimizi anmadan geçmek olmaz. Katliamın 26. Yıldönümünde hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Hocalı Türk’tür, Türk kalacaktır".

Etkinliğe çok sayıda partili katıldı.



Editör: Vitrin Haber