Sinop genelinde ilçe kongrelerini başarıyla tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi, Sinop İl Başkanlığı olağan genel kurulunu 21 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Yaptığı basın açıklamasıyla kongre tarihini açıklayan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, "Sinop ili genelinde ilçe kongrelerimiz birlik ve bütünlük içerisinde tamamlandı. Demokrasi şöleninin yaşanacağı MHP İl Kongremiz ise 21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak" dedi.
Kongrede İl Başkanlığına adayı olacağının altını çizen İl Başkanı Ali Çakır, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Çakır, "MHP millete hizmeti kendine şiar edinmiştir. Türk toplumu var olduğu sürece mücadelesine devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin yönetimine talip olmak aynı zamanda büyük iddiaları da ortaya koymayı gerekli kılar. En başta cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emanetine layık olma mecburiyetini gerekli kılar. Milliyetçi Hareket Partisine yönetici olmak önce ülkemiz ve milletimize sonra partimize faydalı olma mecburiyetini gerekli kılar" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisinin ilkelerinden asla taviz vermeyeceğini ifade eden Ali Çakır sözlerini şöyle sürdürdü; " MHP Türk devleti ve milleti bekası için her türlü fedakarlığı yapan bu ülkenin aziz evlatlarının eseridir. Kongremizi tamamlayıp inşallah bundan sonra Sinop ve ilçelerinde yapılacak olan genel ve yerel seçimlerde en iyi başarıyı yakalamak için birlikte, omuz omuza, gönlü üç hilale akan tüm hemşehrilerimizi Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında toplanmak için çalışacağız. 21 Mayıs Pazar günü Rehberlik Araştırma Merkezinde yapılacak MHP İl Başkanlığımızın Kongresinin Sinop'umuza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum"