İftar ve seçim bürosu açılışı kapsamında gerçekleştirilen programa: MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin, ilçe başkanları, Milletvekili Adayı Ali Çakır ile yaklaşık 700 vatandaş katıldı. 
MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, İl Başkanı Fahri Ulusoy ile Milletvekili Adayı Ali Çakır'ın halka hitap ettiği programda MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Vekil adayı Ali Çakır ise; "Güçlü Devlet, Güçlü Hükümet"in formüllerinden yola çıkarak kendini, projelerini ve hükümet sistemini anlattı.

MHP HER ZAMAN DEVLETİNİN YANINDA OLMUŞTUR
Coşkulu ve heyecanlı bir kalabalığa hitap eden MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy ise konuşmasında; "Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşundan bu yana her zaman ihanete uğramış bir harekettir. Yalnız bu uğradığı ihanetler MHP’yi amacından, maksadından, gayesinden alıkoymamış, vizyon ve misyonundan taviz vermemiştir. Dünde olduğu gibi, bugünde, yarında; devlet, millet, vatanla ilgili, devletimiz ne zaman dara düşse MHP her zaman devletin yanında olmuş ve olan bir harekettir. Bugünde, Devletin zor günlerinde hükümete verdiği destekten dolayı; bizim birilerine payende olduğumuzu iddia edenlerin, ihanetin içinde olduklarını ve ettikleri ihanetin içinde boğulacaklardır. Sinop'tan bir vekil göndererek MHP, iktidar yürüyüşündeki bu kutlu yolu, hak ve Kelimetullah davasını son nefes, son nefere kadar savunacaktır. Devletin bekası, milletin birlik, dirlik ve beraberliği için bu sefer Cumhur İttifakı, Millet Aklı" şeklinde konuştu. 

Program seçim bürosunun açılışı ve tüm katılımcılarla yapılan samimi sohbetlerle devam etti.