Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanlığı organizesinde bundan sonra kura ile farklı ilçelerde gerçekleştirilecek olan il istişare kurulu toplantılarının ilki Durağan ilçesinde yapıldı.

İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında, Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım'ın ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir,  Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan,  Dikmen İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, Erfelek İlçe Başkanı Nahit Koca, Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, İstanbul’da ki Sinoplu Ülkücüler Platformu Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Uygun ile İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin katıldı. 

Parti içi meselelerin ve gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantıda; 3 ilçenin kadın kolları başkanlarının atamaları İl Başkanı Çakır tarafından yapıldı. Buna göre; Ayancık’a Beyhan Demirci,  Durağan’a Semra Özen ve Gerze ilçesine de Hatice Çelik atandı. Toplantı hakkında bilgi veren İl Başkanı Ali Çakır, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yönetim Kurulunca aldığımız, İl İstişare Toplantılarını ilçelerde yapma kararımız neticesinde ilkini Durağan ilçemizde yaparak bundan sonra da her ay bir ilçemizde gerçekleştireceğiz. İlimiz parti teşkilatının birlikte çalışma motivasyonunu arttırmak, kaynaşmanın azami seviyede sağlanmasını hedeflediğimiz bu toplantıların oluşturduğu sinerjiyle yerel seçim hedeflerimizi belirleyip çalışmalarımıza bu doğrultuda başladık. Bu buluşmalarımıza İstanbul'daki Ülkücüler Platformu üyelerinin katılımıyla gün geçtikçe daha da ivme kazandırarak yerel yönetimlerde söz sahibi olma iddiamızı ortaya koyuyoruz. Toplantımıza samimi misafirperverliği ile ev sahipliği yapan Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım kardeşimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Toplantımızda; Ayancık, Gerze ve Durağan ilçelerimizin kadın kolları başkanını atadık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Ali Çakır ayrıca, başta Kerkük olmak üzere Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerinde varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere her an göreve hazır olarak beklediklerinin altını çizdi. Çakır, Musul’da yapılan gayr-ı meşru korsan referandumu yaparak ateşle oynayan Barzani’ye de konuşmasında tepki gösterdi.


 
Editör: Vitrin Haber