Sinop merkez ile birlikte 9 ilçede kongrelerini tamamlayan MHP'de, ilçe başkanlarındaki isimlerde değişiklik olmadı. Ancak yönetimlere yeni isimler girdi. 

Kongre sürecini tamamladıklarını belirten MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, MHP'nin güçlü kadrosu ile Sinop'ta çalışmalarına daha da azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğini söyledi. 
Yönetimlere yeni giren ülküdaşlarına yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Ali Çakır, "Şu an itibariyle ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunuyoruz. İlimize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte özellikle merkez ilçe kongremizde teşrifleriyle bizleri onurlandıran 25. dönem Kırıkkale Milletvekilimiz ve partimizin MYK  Üyesi sayın Seyit Ahmet Göçer ile Kırıkkale İl Başkanımız Erdal Baloğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne il genelinde büyük bir teveccühün olduğunu dile getiren Ali Çakır; "Gittiğimiz ilçelerde partimizin politikalarını bir kez daha halkamıza anlattık. Kongrelerimizde partimize yeni üye olan arkadaşlarımız oldu. İlçelerimizde yaptığımız her kongre partimizin gücünü güç kattı" dedi. 

Editör: Vitrin Haber