Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir; "Bütün dava arkadaşlarımızı ve Sinop’un saygın insanlarını gönül seferberliği anlayışı içinde MHP’ne davet ediyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Ceyhan Demir, geçtiğimiz günlerde yapılan il kongresi ardından ik kez basın toplantısı düzenlerek, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ceyhan Demir, çözüm sürecinde hükümet ile HDP'nin İmralı heyetinin çözüm sürecine ilişkin 10 maddelik ortak açıklamasını eleştirdi. Ülkenin geleceğinden kaygılı olduklarını dile getiren Ceyhan Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Ülkenin en huzurlu şehri diye ifade edilen bu şehirden sizlere güzelliklerden, hayırlı işlerden geleceğe dair umutlarımızı anlatmak isterdim. Ancak; ülkemizin son günlerde yaşadığı, akıl almaz durumları gördükçe milletimiz ve memleketimiz adına kaygılarımız artmaktadır. Dünün terörist başı Abdullah Öcalan’ın cezaevinden gönderdiği 10 maddelik ülkeyi bölme planının, yine mecliste beslediğimiz terör destekçileri tarafından mutabakat metni olarak ilan edilmesi üzüntü ve utanç verici bir durumdur. Daha da önemlisi bu taleplerin devlet yetkililerinin önünde ilan edilmesidir. 

Ancak her şey gün gibi aşikârdır. Dün “teröristle pazarlık yapan şerefsizdir” diyenlerin yaptıkları pazarlıkları pişkin bir tavırla toplum önünde deklare etmeleri devletin çivisinin çoktan çıkmış olduğunun göstergesidir.

AKP, HDP, PKK birlikte hareket etmektedir. 'Silah bırakılıyor' sözü her seçim öncesinde uydurulan bir yalandır. Silah bırakma gerçek olsa dahi, karşılığında ne vereceksiniz, neleri vereceksiniz bunu açıklayın.

Teröristlerin taleplerine boyun eyip 'ver kurtul' mantığı ile hareket etmek hangi aklın tezahürüdür. Yıllardır bu toprakların üzerinde hesap yapanların sayısı bir hayli fazladır. Onlarda silaha sarılıp 'büyük Ermenistan' sınırlarımız, ağrıya kadar uzanıyor buraları vermek zorundasınız derse ne yapacaksınız? PKK’nın Ermenilerle işbirliği yaparak bu millete tekrar kan kusturacağını bilmiyor musunuz? Evet, saygıdeğer basınımız ve kıymetli Sinoplular. Güzel vatanımız bölünürse bundan hepimiz sorumluyuz. Tarihin utanç sayfalarında yer alanlara karşı koymadığımız için, bizlerde utançla anılacağız.

Bölünme, parçalanma, kardeş kavgası istemeyenler; hırsızlığa, yolsuzluğa, rüşvete, baskı ve zulme dur diyenler adaletle yarışan, yoksullukla savaşanlar; vatanın bir karış toprağı için seve seve can verenler; milletin menfaatini şahsi menfaatlerinin üstünde tutanlar haydi hep birlikte omuz omuza mücadele zamanı gelmiştir. 

07 Haziran 2015 tarihinde sandık önünüze gelecek, hür iradenizle oy vereceksiniz. MHP ‘ye ver oyunu boz oyunu"

Sinopluları davet etti
Tüm Sinoplulara çağrıda bulunan Ceyhan Demir; "Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl ve İlçe teşkilatları olarak MHP nin 46 yıllık mücadelesinin birçok aşamasında yer almış, davaya hizmeti geçmiş, milletin değerlerini özünde yaşayan bundan sonrada yaşatma azim ve kararlılığında olan bütün dava arkadaşlarımızı ve Sinop’un saygın insanlarını gönül seferberliği anlayışı içinde MHP’ne davet ediyoruz. 

Hiç şüphe yok ki Sinop halkı sesimizi duyacak ve bizleri kucaklayacaktır" diye konuştu.




Editör: Vitrin Haber