Yapılan kongrede ikinci kez seçilerek yeniden güven tazeleyen Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda, yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Yeni yönetimin tam kadro katıldığı toplantıda Başkan Özçelik, yönetim kuruluna giren yeni ekip arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. 

Yeni dönemde Sinopluları AK belediyecilikle buluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Fatih Özçelik, 2019 seçimlerinin hem Türkiye, hem de Sinop için tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi. 

Fatih Özçelik, "Bizler bu sorumluluğun bilincindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm teşkilat mensuplarımızla Sinop AK belediyeye kazandıracağız ve meclise 2 AK vekil yollayacağız. En önemli projemiz önce vatandaşımızın gönlünü kazanmak, sonra oyunu kazanmak olacaktır. AK Parti kurulduğu günden bugüne kendi bünyesinde değişim ve reformlar yapan bir siyasi hareket olarak yoluna devam etmektedir. Bu anlamda merkez ilçe teşkilatımızda da bazı yol arkadaşlarımızla da nöbet değişikliği yapılmıştır. Ben sizin şahsınızda geride bıraktığım ilçe başkanlığım dönemi içerisinde birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizim davamız sen-ben-o davası değil, biz davasıdır. Hep birlikte çalışacağız. Tüm zorlukları aşacak ve başaracağız. Unutmayalım; biz hep birlikte büyük Türkiye’yiz" dedi.




 
Editör: Vitrin Haber