İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Çınlar; "İlçe yönetimi Durağan'ın ileri gitmesini istemeyen Boyabat lobisi ve Durağan üzerinden hesap yapanlar tarafından yönetimden uzaklaştırıldı" dedi. 

Sinop İl Genel Meclisi'nin AK Partili Durağan İl Genel Meclis Üyesi Mesut Çınlar, çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Sosyal paylaşım sitesinde bir takipçisinin "Milletvekilliğini Düşündünüz mü?" sorusuna cevap veren Çınlar, siyasetteki Boyabat lobisini eleştirdi. 

2014  yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına niyetli olduğunu ancak milletvekilliğini düşünmediğini belirten Meclis Üyesi Çınlar  sözlerine şöyle devam etti: "Maalesef Durağanda Durağanlı olmak hizmet etmek, hak hukuk adalet demek savunmak büyük suç kapsamına alındı. %85 oy veren bir ilçede halkın kendi ilçe başkanını, belediye başkanını dışarıdan dayatmalarla seçilmesi ve dikte edilmesi kadar büyük bir haksızlık olamaz. 8 bin 500 kişinin güven duyup onay verdiği bir ilçe yönetimi Durağan'ın ileri gitmesini istemeyen Boyabat lobisi ve Durağan üzerinden hesap yapanlar tarafından yönetimden uzaklaştırıldı.

Tıpkı ABD'nin özgürlük getirme bahanesi ile girip perişan ettiği Irak gibi Durağan da perişan durumda. Maalesef Ak Partinin kalesi Durağan da teşkilatı 30 mart seçimlerinde ak parti karşıtı olanlar idare ve sevk ediyor.

Ben seçimlerde halka verdiğim sözün peşindeyim makam ve mevki sevdam yok. Köylerimize hizmet götürecek işçilerin işe tekrar başlaması ve yarım kalan işlerimizin kaldığı yerden devam etmesi için çalışıyorum.

Gönlüm; ilçemizin derdiyle dertlenen bu kadar oy veren Ak Parti sevdalısı bir ilçeyi anlayan ve gereğini yapabilecek bir vekilden yana ancak Genel merkezimiz ve teşkilatlarımız kimi uygun görürse Ak Partili bir sorumlu olarak benim vekil adayım da O'dur..."
Editör: Vitrin Haber