Programı kapsamında ilk ziyaretini Ayancık ilçesine gerçekleştiren Nazım Maviş, beraberindeki AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti Ayancık ilçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Ayancık’ta faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. 

Maviş ziyaretinde, göreve yeni başlayan Şoförler Odası Başkanı Erol Yüksel’e, yeniden seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erhan Apul ve yönetimine, Muhtarlar Derneği Başkanı Çetin Kaya ve dernek üyesi muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Milletvekili Nazım Maviş ardından ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.  
Maviş Ayancık programında ayrıca, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar ve esnaflarla bir araya gelerek ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. 
Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık’ta, Ayancık Belediyesine kazandırılan itfaiye aracı, yol süpürme aracı, çöp taksi, kepçe, 2 adet panelvan kamyonet, kar küreme ve cenaze nakil araçlarının kurdela kesim törenlerine katıldı.
Maviş’in Ayancık programına MHP Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar ve yönetimi ile MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım da eşlik etti. 

DURAĞAN YENİ YATIRIMLARLA İVME KAZANACAK  

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in Pazar günkü durağı Durağan oldu.  
Burada AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ilçe esnafları ve muhtarlarla değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştiren Maviş, ilçede devam eden yatırımlar ve hayat geçecek yeni projeler hakkında bilgiler verdi. 

Maviş burada yaptığı konuşmada, Durağan ilçesinin hayata geçen yeni yatırımlar ile büyük bir ivme kazanacağını belirtti.
Maviş Durağan programında, Muhtarlar Derneğini’de ziyaret ederek, Dernek  başkanı ve yönetimi ile bir araya geldi. Maviş daha sonra, yeniden seçilen Durağan Esnaf Odası, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında istişarede bulundu. 
Maviş, İlçede taziye ziyaretleri de gerçekleştirdi. Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım ve MHP Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
Editör: Vitrin Haber