Nazım Maviş, Türkeli ilçesinde gerçekleştirilecek çalışmaların ardından,  ihtiyaca cevap verecek Gençlik Merkezinin yapımına 2015 yılı içerisinde başlanacağı müjdesini verdi.

Sinop merkezde seçim çalışmalarını sürdüren Nazım Maviş, Atatürk Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada,"Türkeli’li hemşerilerimizin Gençlik Merkezi talebi yapmış olduğumuz girişimler neticesinde karara bağlanmış olup Türkeli Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalanmıştır. Yer teslimi sonrasında inşaat çalışmalarına başlanacaktır, Türkeli’mize hayırlı olsun” dedi.
 
Maviş’ten müjde üstüne müjde
Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, “Bilindiği üzere Boyabat’a getirilecek Türk Telekom Fen Lisesi müjdesini kısa süre öncesinde hemşerilerimizle paylaştık. Şimdi sırada Türkeli Gençlik Merkezimiz var. 2015 yılı programına aldırdık. İktidarımızın gücünü ilimizde hissettireceğiz” diye konuştu.

Sinop’ta 2. yarı başlıyor
"Hemşerilerimiz devletimizin ve hükümetimizin, ülkemize ve ilimize yapmış olduğu hizmetleri görüyor. Bizde yapmış olduğumuz bu hizmetlerle devletimizin ve iktidarımızın gücünü Sinop’ta hissettireceğiz. Ayancık’ta hissettireceğiz, Boyabat’ta hissettireceğiz, tüm ilçelerimizde hissettireceğiz. Türkiye’de bizler için ikinci yarı yeni başlıyor. Şehrimiz için bu önemli hizmetlerin sürmesi ve istikrarın devamı için halkımızdan bu manada bu hizmetlerimize 7 Haziran’da destek istiyoruz. Bunlar iktidarın gücüyle, halkın gücüyle oluyor. Sinop halkı bunu fazlasıyla hak ediyor. Biz daha işin başındayız. Hayırlısıyla yapılacak daha çok işimiz var” dedi.

Türkeli ilçesi Kabala Spor Salonu yanında ki 4.457 m² lik alan üzerinde, 2300m2 yapı alanı üzerine inşa edilecek Gençlik Merkezinin içerisinde zeka oyunları el sanatları müzik dersliği, folklor, oyun salonu, bilgisayar salonu, derslikler plastik sanatları, 400 kişilik çok amaçlı salon, kafeterya, mescit, basketbol ve voleybol soyunma odalarını içeren sosyal donatı alanlarının olduğu belirtildi.

Editör: Vitrin Haber