Gerçekleşen ziyareti değerlendiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Bakan Özlü’nün Sinop’ta sanayiciler ve sanayi siteleri, ticaret ve sanayi odaları temsilcileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdiğini belirterek, Boyabat Marangozcular Sanayi Sitesi Durağan Küçük Sanayi Sitesi ve Tuğla üreticileri için İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapımı için gereken işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Maviş; “Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’nün ziyareti Sinop’umuz ve sanayicilerimiz açısından verimli ve hayırlı gelişmelere vesile olmuştur. Sinop’ta yapılan toplantıda Organize Sanayi Bölgesi ve 1. ve 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet yürüten iş adamlarımız ve esnafımız, Sayın Bakanımıza beklenti ve taleplerini bizzat iletme imkânı bulmuşlardır” dedi.

SİNOP SANAYİSİNE İVME KAZANDIRACAK YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR
Boyabat ve Durağan’a kurulacak olan sanayi sitelerinin, Sinop Sanayisine ivme kazandıracağını belirten Maviş, “Ziyarette Boyabat İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Boyabat Marangozcular Sanayi Sitesinin ve Durağan Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımı için önceden de iletmiş olduğumuz talep, Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü tarafından onaylanarak gereken resmi süreç ve işlemler başlatılmıştır. Sanayi sitelerimizin inşası ile birlikte Sinop sanayimiz önemli bir ivme kazanacaktır. Sanayi Sitelerimizin Boyabat ve Durağan ilçelerimiz için hayırlı olmasını dilerken, Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’ye şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca ziyarette bizlere eşlik eden Sinoplu sanayicilerimize, OSB, Küçük Sanayi Sitesi, Ticaret ve Sanayi Odaları başkanı ile yönetim kurulu üyelerine, Ayancık KSS Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber