Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, Sinop Bektaşağa Şenliklerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları son olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Bektaşağa şenliklerine katıldı. Şenliklerde halkın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştıklarını ifade eden AK Parti Sinop Milletvekili adayları, “Türkiye’de istikrarın huzur ortamının bozulmaması için AK Parti iktidarının 7 Haziran seçimlerinden daha da güçlenerek çıkması gerektiğini belirtti.

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, ilçe başkanları ve çok sayıda partili ile birlikte Bektaşağa şenliğine katılan AK Parti Sinop Milletvekili adayı Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, panayır alanını gezdi. Ata sporu güreş müsabakalarını seyretti.
  
AK Parti güven ve istikrarın adresidir
Milletimizin; iktidarımıza, bizlere, güveni ve desteği devam ettiği sürece huzur ve istikrar sürecek, Sinop’umuz daha da büyüyecek ve güçlenecek, diyerek düşüncelerini ifade eden Tokmak ve Maviş şenlik alanında bulunan vatandaşlarla sohbet ederek tek tek sorunlarını dinledi.
Bektaşağa Şenliklerinde hemşerileriyle buluşmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Tokmak ve Maviş “Burada yaşatılan bir kültürdür. Hem de unutulmaması gereken bir kültür. Benliğimizden kopmamamız için kendi öz kültürümüzü yaşatmalıyız. 

AK Parti Adayı Tokmak ve Maviş tüm seçimlerde Sinop’un AK Parti’ye büyük destek verdiğini hatırlatarak “Sinop’umuz gelecek için ümit veren bir şehir. Bizler ise ilimizi güçlü kılmak için çalışıyoruz. Milletimiz, kendisinden başka güç kaynağımız ve kendisine hizmetten başka gayemiz olmadığını biliyor. Milletimizin desteği devam ettiği sürece sıkıntıların tümünü birer birer birlikte aşacağız. Siz buradan bizleri güçlü gönderirseniz bizde Ankara’da güçlü oluruz.  Şenliklerimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
 
Editör: Vitrin Haber