24 Haziran seçimleri yaklaştıkça saha çalışmalarına ağırlık veren Maviş ve Ergün, Erfelek ve Saraydüzü ilçelerine bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erken seçim tarihinin açıklandığı günden bu yana çalışmalarına sıkı bir şekilde devam eden Maviş ve Ergün, Vakit Sinop Vakti sloganıyla; 2-0 hedefine emin adımlarla yürüyor.
Sinop Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş, seçim ziyaretleri kapsamında Saraydüzü ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Maviş’e ziyaretlerinde Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, İlçe Başkanı Muammer Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Ali Orhanoğlu ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Ziyaretinde Saraydüzü halkının AK Partiye ve şahsına göstermiş olduğu ilgiden mutluluk duyduğunu belirten Maviş, “Bu teveccühlerin partimize oy olarak döneceğine olan inancımız tamdır. Bugün Vakit Sinop Vakti, Vakit Saraydüzü Vakti diyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye‬ için ‪Milletin adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‬ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile biriz, beraberiz, birlikte büyük bir aileyiz. İnşallah 24 Haziranda da halkımız tercihini, istikrarın devamından yana kullanacaktır” dedi.

Maviş daha sonra TÜGVA Durağan İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak, TÜGVA üyesi gençlerle bir araya geldi.

TÜGVA’nın gençlik üzerindeki çalışmalarıyla takdir topladığını ifade eden Maviş, “Türkiye Gençlik Vakfımızın en büyük amaçlı, değerlerine bağlı, milli ve manevi bir nesil yetiştirmektir. TÜGVA, duruşuyla, çalışmalarıyla ve kararlı adımlarıyla her daim Cumhurbaşkanımızın yanında olmuş, bu davaya heyecan katmıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Bizim gençlerimizden beklentimiz çok büyük. Medeniyetimizin yeniden ihya ve inşası sizlerin gayretiyle hayata geçecektir” dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün de seçim gezilerini Erfelek ilçesinde sürdürdü.

Erfelek’e bağlı köylerde vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, destek isteyen Ergün, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek,  “Bu ülkenin milli manevi değerlerinin karşısında yer almış tüm şer odaklarının oyunlarını 24 Haziranda millet olarak bozacağız inşallah” dedi.

Ayhan Ergün iftarını ise Erfelek Sorgun Köyündeki vatandaşlarla birlikte açtı.‬
Editör: Vitrin Haber