AK Parti Sinop Milletvekili adayları Nazım Maviş ve Ayhan Ergün, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seçmenle sık sık bir araya gelen Maviş ve Ergün, iftar ve sahur programları, esnaf ve hane ziyaretleri ile Sinop’u karış karış geziyor.
Bu kapsamda seçim gezisine Erfelek ilçesinde devam eden Dr. Nazım Maviş, burada esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.
AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün de, Gerze ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

2-0 hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Maviş ve Ergün, 24 Haziran seçimlerine kadar Sinop’u karış karış gezmeye devam edeceklerini belirttiler.

MAVİŞ İFTARDA MEMUR-SEN AİLESİ İLE BULUŞTU
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Erfelek programının ardından iftar yemeğinde Memur-Sen üyeleriyle bir araya geldi.
İftar programına TOÇ-BİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Memur-Sen Sinop İl Temsilcisi Hasan Tüyüboz ve sendika üyeleri tam kadro katılım sağladı.

Maviş, burada yaptığı konuşmada Memur-Sen'in milli iradenin yanındaki duruşunu ve mücadelesini değerli bulduklarını belirterek, “Memur-Sen’imiz kuruluşundan bugüne çok önemli ve manalı bir misyon üstlenmiş, hep millet iradesinden ve milli iradeden yana tavır almıştır. Memur-Sen’in bundan sonraki süreçte de birikim ve tecrübe ile büyük hizmetler gerçekleştireceğinden, kamu çalışanlarımız için hayırlı işlere imza atacağından şüphemiz yoktur“ dedi.
Editör: Vitrin Haber