Sinop Milletvekili Aday Adayı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, ziyaret ve istişarelerine devam ediyor. Maviş, teşkilat ziyaretlerinin ardından son olarak sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret etti.  

Sinop Milletvekili Aday Adayı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, milletvekilliği aday adaylığını açıklamasının ardından ziyaret ve temaslarını yoğunlaştırdı. Maviş, parti teşkilatlarını ziyaretinden sonra sivil toplum kuruluşları ve oda yöneticileri ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretler esnasında adaylığıyla ilgili bilgiler aktaran Maviş, kendisine yöneltilen sorulara cevap veriyor. 

Sivil toplum kuruluşları ve odalara yaptığı ziyaretler kapsamında Sinop Ticaret ve Sanayi Odasına giden Nazım Maviş, oda başkanı Erol Derici ile makamında bir süre görüştü. Maviş daha sonra Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, Sinop Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Halil İbrahim Demir, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yüksel ve Memur-Sen İl Temsilcileri ile bir araya geldi. 

Ziyaretlerden sonra kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Aday Adayı Nazım Maviş, sivil toplum kuruluşları ve odaların kentler için fikir, proje ve hizmet kaynağı olduğunu ifade etti. Maviş, STK temsilcileriyle de seçim çalışmaları hakkında sohbet ettiklerini ve taleplerini dinlediklerini belirterek şunları söyledi; “Yıllar boyunca siyaseti hizmet aracı olarak sürdürdüm, bundan sonra da bu çaba ve gayretim sürecek. Şimdi aday adaylığı sürecini yaşıyoruz. Kim seçilirse seçilsin kazanan partimiz olacaktır. Hangi kademede hangi görev olursa olsun gece gündüz, kapı kapı, sokak sokak, köy köy gezip, davamıza hizmet edeceğiz. Hedefimiz AK Partimizin, Sinop’un ve Türkiye’mizin kazanmasıdır. İnşallah AK Parti, Sinop ve Türkiye kazanacak.” 

Editör: Vitrin Haber