Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş yaklaşan 1 Kasım öncesinde hız verdiği seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Maviş son olarak Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, seçimlerde destek istedi. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, seçim çalışmaları kapsamında Boyabat ve Saraydüzü ilçelerini ziyaret etti. Yoğun bir gün yaşayan Nazım Maviş’in Cuma mesainde hastane ziyareti, panayır gezisi, köy ziyaretleri, emeklilerle sohbet, sergi ziyareti, taziye ve hacı ziyaretleri vardı. 
Nazım Maviş ve Boyabat AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Boyabat Devlet Hastanesi oldu. Burada tedavi gören hastaları ziyaret eden heyet, hastanenin başhekimi ile de görüşerek sohbet etti, hastane hakkında bilgi aldı.
EMEKLİLER VAATLERDEN MEMNUN
Daha sonra Saraydüzü ilçesine bağlı Uluköy’e giden Nazım Maviş, Cuma namazını köy camiinde kıldı. Maviş ve beraberindekiler, namaz çıkışı köylülerle çay içtiler ve vatandaşların seçimlerle ilgili sorularını cevaplandırdılar. Uluköy’den sonra Bahçeköy ve Tepeköy’e de uğrayan heyet, kendilerini karşılayan köylü vatandaşlardan partilerine destek istediler. Köylerde yaşayan emekli vatandaşların, AK Parti’nin emeklilere verdiği sözlerden dolayı teşekkür etmeleri AK Partili heyet de sevinçle karşılandı. 
AZ KALDI
Köy ziyaretlerinden sonra Boyabat’a dönen Nazım Maviş, açılışı daha önce yapılan panayırı Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ile birlikte gezdi. 
Nazım Maviş’in sonraki programında İŞ-KUR El Sanatları Sergisi, taziye ziyareti ve hacı ziyaretleri yer aldı.
Yoğun tempo esnasında Nazım Maviş birlikte çalıştığı partili arkadaşlarına sık sık “İpi göğüslememize az kaldı. 7 Haziran’da eksik kalan işimizi tamamlayarak inşallah Sinop’ta 2-0 yapacağız” diyerek moral verildiği görüldü.

Editör: Vitrin Haber