Sinop’ta uzun yıllar yürüttüğü CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde, başarılı ve saygın kişiliği ile aktif siyasetin içerisinde yer alan Gökhan Ustabaş, 1 Kasım 2015 seçimlerinde CHP Sinop Milletvekili seçilen Barış Karadeniz’in danışmanı olarak devam ettirdiği siyasi hayatında vatandaşların sorun ve taleplerinin çözümü noktasında gösterdiği gayretleri ile de takdir toplamaya devam ediyor.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in adeta gözü kulağı olan başarılı danışman, vatandaşlara karşı yaklaşımı ve samimi kişiliği ile örnek oluşturuyor. Kendisine gerek telefonla gerekse yüz yüze ulaşan vatandaşların talep ve sorunları ile yakından ilgilenen Gökhan Ustabaş, mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü görevinde kendisi vasıtası ile Milletvekili Barış Karadeniz’e iletilen tüm taleplerin çözüme ulaşması noktasında büyük çaba sarf ediyor.  

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in çalışma ekibinin, görevlerini büyük bir başarı ile gerçekleştirdiklerini söyleyen vatandaşlar, her aradıklarında ulaşabildikleri ekibin kendilerine bir telefon kadar yakın olmasından ve sorunlarına çözüm bulunması noktasında sarf edilen çabadan dolayı teşekkür ettiler. Özellikle sıklıkla görüştükleri Gökhan Ustabaş’tan büyük yardım ve destek gördüklerini belirten bazı vatandaşlar “Barış beyin tüm ekibi gerçekten büyük bir başarı ile işlerini gerçekleştirmekte. Bizim sorunlarımızla yakından ilgilenen ve bu sorunlarımızın çözümü noktasında büyük çaba sarf eden bu ekibe sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sıklıkla irtibata geçtiğimiz Gökhan Ustabaş, ilettiğimiz talepler ile ilgili bizleri sürekli bilgilendiriyor. Kendisine giden bütün vatandaşlarla birebir ilgileniyor. Gerek Ankara’da gerekse Sinop’ta kendisine iletilen tüm taleplerle geciktirmeden ilgileniyor. Sorunların çözümü noktasında büyük çaba sarf ediyor. Vekilimizle aramızda bir köprü görevi üstleniyor. Gökhan Ustabaş, taleplerimizi vekilimize ileterek, çözümü noktasında gerekli takibi yapıyor ve bizleri sonuçtan haberdar ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 
Editör: Vitrin Haber