CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Gerze CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek, destekleri için parti üyelerine teşekkür etti.

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’den milletvekili seçilen Barış Karadeniz, CHP teşkilatlarına destekleri için verdiği teşekkür ziyaretlerine Gerze’de devam etti.
Gerze CHP İlçe Başkanlığına gelen Barış Karadeniz’i parti binasında, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer alkışlarla karşıladı.

Parti binasında yapılan ziyarette ilk konuşmayı yapan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; CHP Milletvekili Barış Karadeniz’e başarılar diledi. Belovacıklı; “Bizler üç dönemdir, gecenin en geç saatlerinde dahi aradığımızda karşımızda bulduğumuz bir görev anlayışına sahip bir vekille çalışmaya ve hizmet vermeye alıştık. Sayın vekilimizden de aynı duyarlılığın devam etmesini bekliyoruz” dedi. Kendisine verilen emanete sahip çıkarak Sinop’un yüzünü asla kara çıkartmayacağını belirten CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; 6 aylık bir seçim maratonu sonunda 2-0’ı beklerken bire razı olmanın buruk sevincini yaşadığını ancak, kalınan yerden, aynı şevk, heyecan ve hizmet aşkı ile yoluna devam edeceğini ifade etti. Bu süre zarfında tüm partililerin CHP’nin kurumsal kimliğine yakışır çalışmalarını ve CHP’nin her şeyin üzerinde olduğu ilkesinden ayrılmadan canla başla çalıştıklarını belirten Karadeniz, tüm örgüt çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini ve saygılarını sundu. Telefonunun 24 saat açık kalacağını ve tüm Sinop’un hizmetinde olacağını vurgulayan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 23 Temmuzda gerçekleşecek yemin töreninden sonra Sinop ve ilçeleri için elinden gelenin en iyisini yapacağının sözünü verdi. 
Editör: Vitrin Haber