Pazar günü yapılan genel seçimlerde Sinoplunun tekrar meclise gönderdiği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Milletvekilliği Genel Seçimlerini Vitrinhaber'e değerlendirdi. 

Sinop'a yakışır güzel bir seçim kampanyası gerçekleştiğini belirten Barış Karadeniz, tüm partilerin mensupları ve vatandaşlara da teşekkür etti. 

Barış Karadeniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sinop'ta güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Kimse kimseyi kırmadı ve üzmedi. Öncelikle bu seçim kampanyasında bu fırsatı tanıyan seçmenimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda diğer siyasi partilere de bu kampanyayı düzgün bir şekilde yönettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki dönemde çalışanlarımıza devam edeceğiz. 

SİNOP İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sinop için, Sinop'un gelişmesi için çalışacağız. Tabi halkımız bizi muhalefet partisi olarak tercih etti. Muhalefet partisinin Sinop milletvekili olarak Sinop'un kalkınması ve gelişmesi için üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yapacağız. Bizim siyası anlayışımızda biliyorsunuz ötekileştirme, kutuplaştırma yok. Buradan vatandaşlarımıza özellikle Vitrinhaber vasıtasıyla sesleniyorum. Aynı şekilde 3 yıldır yapmış olduğumuz milletvekili sürecinde, insanlarımıza sağladığımız katkıyı bu dönemde aynı şekilde sağlamaya devam edeceğiz. Sinop halkı bizi izlemeye devam etsin"

PARTİ ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR
Barış Karadeniz ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında da şu ifadelere yer verdi: "Değerli hemşerilerim, 24 Haziran’da demokrasi, çağdaş ve üretken bir gelecek adına çıktığımız bu yolda partimize ve sayın cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnceye verdiğiniz destek için sonsuz teşekkür ederim. Bize düşen her zaman olduğu gibi geleceğimiz ve aydınlık yarınlarımız için daha çok çalışmak. Seçim süresince canla çalışan parti örgütümüze gösterdikleri çaba ve emek için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum"

 
Editör: Vitrin Haber