Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker, CHP Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, İl Disiplin Kurulu Üyesi Zeki Topal, Durağan İlçe yönetimi ile beraber hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de esnafa hayırlı işler diledi. 

Esnafın sorunlarını dinleyen Karadeniz, kahvelerde de emekli vatandaşlarla bir araya geldi. Karadeniz, esnafın, emeklinin, çiftçinin 7’den 70’e bütün vatandaşların sorunları olduğunu ve bu sorunların çözüme kavuşması için büyük bir mücadele verdiklerini söyledi. 
“Elini sıktığımız, hayırlı işler dileğimiz esnafımız, ‘bu ekonomi ne zaman düzelecek’ diye soruyor. Hiç kimse merak etmesin. CHP iktidarında ekonomi hak ettiği şekilde yönetilecek” diyen Karadeniz şöyle devam etti:
“Enflasyon çift haneye çakıldı. İşsizlik aynen sürüyor. AKP hükümetinin davul zurnayla açıkladığı istihdam seferberliğinin fiyasko. Gençlerimiz işsiz. Hem gençler hem de ekonominin geleceği ve verimliliği açısından işsizlik çok ciddi bir sorun. Emeklimiz, memurumuz, asgari ücretlimiz üç kuruş zam alıyor; aldığı zam daha cebine girmeden beş kuruş olarak çıkıyor. 2019 yılında bu zulümden ülkemizi kurtaracağız.”

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz ve CHP heyeti esnaf ziyaretinden sonra, önceki dönemlerde Durağan İl Genel Meclis Üyeliği yapan Murat Özlü’ye taziye ziyaretinde bulundular. Karadeniz, geçen hafta genç yaşta vefat eden Necimet Özlü’nün babası Murat Özlü’ye baş sağlığı diledi. 

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, daha sonra Durağan Kaymakamı Akın Oruç’u makamında ziyaret etti. Kaymakam Oruç ziyaretleri için Karadeniz ve CHP heyetine teşekkür ederek, Durağan’da yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi. Karadeniz de Oruç’a teşekkür ederek, Durağan için yapılacak her türlü çalışmada destek ve katkı sunacaklarını ifade etti. Karadeniz daha sonra Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’a ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı makamında Karadeniz’i ve CHP heyetini ağırlayan Kılıçaslan, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıçaslan’a teşekkür eden Karadeniz, Kılıçaslan’la bir süre sohbet etti. 

Karadeniz ve CHP’liler daha sonra Durağan İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ettiler. Milletvekili Karadeniz,  İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Turgut’un ve Mehmetçikler karşıladı. Askerlerle tek tek sohbet eden Karadeniz, “Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarmamıza, kahraman askerlerimize minnettarız” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber