CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in konukları İzmir’de yaşayan Sinoplular oldu. İZMİRSİNDER Başkanı Nuri Önal’ın başkanlığındaki Sinoplu heyet, Barış Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Son günlerde Türkiye’de yaşanan terör olaylarında Sinoplu hemşerilerini şehit verdiklerini belirten Karadeniz, duyduklarını üzüntüyü dile getirdi. Dernek ve çalışmaları hakkında bilgi alan Karadeniz, ziyaretleri için hemşerilerine teşekkür etti. 
Dernek Başkanı Nuri Önal da derneklerin İzmir’deki faaliyetlerini anlatarak, 1989 yılından bu yana aralıksız olarak çalıştıklarını dile getirdi. Derneğin bir çok projesi bulunduğuna dikkat çeken Önal, “İzmir Sinop arası direkt uçak seferlerinin başlaması için çalışıyoruz. Uçak seferlerinin başlaması için hem İzmir’de hem de Sinop’ta herkese önemli görevler düşüyor. Bunun için Milletvekilimiz Sayın Karadeniz’i ziyaret edip, destek ve katkılarını istedik” dedi.

Sinop’un sahip olduğu doğal ve kültürel zenginlikleri bulunduğunu ve bu potansiyeli ile turizm, kültür ve eğitim kenti olmayı hedeflediğini belirten CHP’li Karadeniz, “Derneğimizin faaliyetlerini desteklemek, her türlü katkıyı sunmak bizim için en önemli görevlerden biridir. Sinop İzmir uçak seferleri Sinoplular ve İzmir’de yaşayan Sinoplular için de büyük kolaylıklar sağlayacaktır” diye konuştu. 

 
Editör: Vitrin Haber