İYİ Parti Durağan İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu ve teşkilat üyeleri CHP Durağan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu. İYİ Parti teşkilatı, CHP Durağan ilçe Başkanı Mustafa Eker ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İYİ Parti Durağan ilçesi yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette ülke gündemine dair konular, yerel sorunlar ve gerçekleştirilen siyasi çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
CHP Durağan İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulunmak üzere geldiklerini belirten İYİ Parti Durağan İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu; “ Durağan’da demokrasinin oturması, partiler arasında iletişimin sürmesine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda teşkilatımız kurulduktan CHP Durağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde partimizi ziyaret ederek bizlere ‘hayırlı olsun’ deme nezaketinde bulunan CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker ve yönetim kurulu hem hayırlı olsun hem de partimize gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı iade-i ziyarette bulunmak istedik” dedi.

DEMOKRASİ MÜCADELESİNE DESTEK VERİLMELİ
Ülkenin içinde bulunduğu durum karşısında demokrasiyi özümseyen kitlelerin, çok partili hayata önem veren kurum ve kişilerin muhalefetin demokrasi mücadelesine destek vermesi gerektiğini belirten Cicioğlu; “ Bu dönemde iktidara laf etmek söz söylemek neredeyse imkansız hale gelmiştir. Vatandaşımız yandaş medya sayesinde olup bitenlerin farkında bile değildir. Sadece tek taraflı yayınlarla algı operasyonu yürütülmekte, vatandaşımızın doğru bilgilendirme yapılmamaktadır. Muhalefet yokmuş izlenimi verilerek muhalefet hiçbir şey konuşmuyor anlatmıyor izlenimi ile tek adam algısı oturtulmak istenmektedir. Geçmişte demokrasimiz daha güzeldi. Siyasi liderler bir nezaket üslubu etrafında aynı masa etrafında buluşur görüş ve düşünceleri kamuoyuna açıklar vatandaş da takdir ederdi. Şimdi tek kişi tüm kanallarda konuşuyor, muhalefetin ise konuşmalarından sözcükler cımbızlanıp servis edilerek tek adamda, tek siyasi parti var algısı toplumu yerleştirilmek isteniyor” diye konuştu.

CHP DEMOKRASİDEN, HUKUKTAN VE ADALETTEN YANA OLAN TÜM KESİMLERLE İŞBİRLİĞİNİ SÜRDÜRECEK   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker ’de; “Çok partili sistemde muhalefet iktidar kadar önemlidir. Bu kapsamda ülkemizde giderek artan tek adam söylemi karşısında demokrasiye sahiplenmek iktidara laf etmek mazlumun, günahsızın hakkını savunmak yürek işidir. KHK’larla işinden olan ekmeğinden olan yüzlerce insanımızın umudu olmak onun sesi olmak demokrasiyi savunan siyasi partilerin görevidir. Bu süreçte CHP’nin yıllardır tek başına yürüttüğü adalet, hukuk ve demokrasi mücadelesinde aynı söylemlerle yola çıkan, vatandaşımıza bir kapı aralayan bu oluşumun ülkenin ve bölgemizin üzerinden geçtiği bu hassas dönemde  partimize gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Durağan İlçe Yönetim kuruluna Başkan Hasan Cicioğlu nezdinde başarılı çalışmalar dilediklerini söyleyen CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker sözlerine şöyle devam etti;  “Özellikle 16 Nisan referandumu ile başlayan demokrasiyi sahiplenme olgusu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) demokrasiden, hukuktan ve adaletten yana olan tüm kesimlerle işbirliğini sürdürerek, demokratik parlamenter sistemin tekrar hayat bulması için tüm gücü ile çalışacaktır”.
Editör: Vitrin Haber