Sinoplu İşadamı Seyit Ali Çetin AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. 

Aday adaylık süreci AK Parti'de dün itibariyle sona ererken, Sinop'ta iş dünyasının önemli isimlerinden Seyit Ali Çetin, 7 Haziran genel seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu. Seyit Ali Çetin, eşi Eşi Sevinç Çetin ve kalabalık bir grupla geldiği AK Parti Sinop İl Başkanlığı binasında, başvuru evraklarını İl Başkanı Ali Çöpcü'ye vererek, resmi başvurusunu yapmış oldu. 

İl Başkanı Çöpcü'nün açılış konuşması ardından, kendisi için gelen kalabalık gruba konuşan Seyit Ali Çetin, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerinin Türkiye için ve Sinop için büyük önem taşıdığını dile getiren Seyit Ali Çetin, bu konuda önemli bir sorumluluğun altına girdiğini söyledi. Tüm Sinopluların kendisine saip çıkacağına inandığını dile getiren Seyit Ali Çetin; "2015 yılı milletvekilliği seçimi, ülkemiz için son derece önemli. Bu seçim, hem ülkemiz, hemde Sinop’umuz için büyük önem arz etmektedir. 
2015 genel seçimlerinde, Sinop’umuzundan, AK Parti’den, 2 milletvekili seçilmesi ile, daha güçlü bir iktidar, daha güçlü bir hükümet olma yolunda, büyük  bir  sorumluluk yüklendiğimin farkındayım.

Var gücümüzle çalışacağız
Ülkemizin ve Sinop’umuzun, kaderini değiştirecek olan bu seçimde, can-ı gönülden,  her kesimin partimize ve bana sahip çıkacağına inanarak,  Sinop’umuzu daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Yeni Türkiye’nin inşasında, bizlerinde bir katkı sağlayacağımızı düşünerek,  partimizin  2023,  2053, ve 2071  hedeflerine ulaşması için, var gücümüzle çalıştık, çalışacağız. Bu güne kadar AK Partimize, kuruluşundan bu yana hizmet etmiş,  tüm milletvekillerimize, il başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, canı gönülden teşekkür eder, tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Son olarak, öncelikle bana bu yolda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, eşime,  aileme, tüm dostlarıma ve Sinoplu hemşerilerime teşekkür eder,  bu kutsal davada,  hep  birlikte kol kola yürümeye, davet ediyorum" diye konuştu. 


Editör: Vitrin Haber